Παπαστεριανός: «Ηθελα να γυρίσω...»

Τη μεγάλη επιθυμία που είχε να γυρίσει στον Αρη, εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Μανώλης Παπαστεριανός. Το συμβόλαιο όμως που έχει στη Ρουμανία με τη Κονκόρντια, στάθηκε ανυπέρβλητος παράγοντας.
Δημοσίευση: 29/01/2014 - 12:20

Τη μεγάλη επιθυμία που είχε να γυρίσει στον Αρη, εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Μανώλης Παπαστεριανός. Το συμβόλαιο όμως που έχει στη Ρουμανία με τη Κονκόρντια, στάθηκε ανυπέρβλητος παράγοντας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» της Θεσσαλονίκης:

Για τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Αρη για την επιστροφή του: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Αρης με επέλεξε στην αρχή για τη θέση άνω των 24 ετών. Η πρώτη επαφή έγινε με τον κ. Σκόρδα στις 22-23 Δεκεμβρίου. Του είχα πει πως είμαι είμαι έτοιμος να αναλάβω την οποία ευθύνη. Έκανα τα πάντα για να επιστρέψω στον Αρη, με κίνδυνο να τιμωρηθώ από την ομάδα μου".

Για την προπονητή του στην Κονκόρντια: "Ο προπονητής ήταν κάθετος από την αρχή. Του είπα πως θα βάλω ακόμα και λεφτά από την τσέπη μου. Με θωρεί όμως πολύ σημαντικό παίκτη. Παίξαμε δύο φιλικά και με έχει βάλει βασικό και στα δύο. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έκανα κακό στον Αρη. Άργησε να βρει παίκτη και με έχει πειράξει αυτό".

Για την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα: "Άμα κάποιος παίκτης ξέρει τι σημαίνει Αρης, είναι τιμή για αυτόν να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Πολλοί με έλεγαν τρελό για την επιθυμία μου να επιστρέψω στον Αρη, δεν ξέρουν όμως τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας".

Για το αν ήθελε να αποχωρήσει από την Κονκόρντια, ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον του Αρη: "Δεν είχα πρόθεση να φύγω από τη Ρουμανία. Το ενδιαφέρον του Αρη ήρθε για μένα σαν το χαρτί από το στρατό. Να έρθω δηλαδή να την υπηρετήσω.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο: "Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Παρότι η ομάδα θεωρείται καταδικασμένη από πολλούς, πιστεύω πως θα σωθεί".

Για τον Κρίστι Βανγκέλι: "Είναι παίκτης που παθιάζεται. Ένας αθλητής με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και θα δώσει ώθηση στους μικρούς. Για μένα πρέπει να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού".