Βαλβέρδε: «Μπορεί να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να περάσει στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να περάσει στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», αναφέρθηκε στις προσεχείς μάχες των πρωταθλητών Ελλάδος με τους «κόκκινους διαβόλους», τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πίεση σε αυτές τις αναμετρήσεις.

«Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να χάσει και μπορεί να παίξει δίχως άγχος και πίεση. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν την ομάδα και ίσως παίξουν ρόλο και στα δυο ματς. Πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει και αυτό θα είναι σημαντικό για τον σύλλογο.

Η Γιουνάιτεντ δεν είναι στα καλύτερα της και ο Ολυμπιακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Μπορεί βέβαια να παρουσιάζεται σαν ευκαιρία, αλλά δεν θα είναι και εύκολο. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Γι αυτό είναι ωραίο. Θέλει προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και μυαλό. Το παιχνίδια του Champions League είναι μία πρόκληση για όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές».

Για την μετά-Φέργκιουσον εποχή στη Γιουνάιτεντ και το ξεκίνημα του Ντέιβιντ Μόγιες ανέφερε: «Είναι νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να αντικαταστήσει τον Άλεξ Φέργκιουσον και ο Μόγιες χρειάζεται χρόνο, όπως και κάθε τεχνικός που θα πήγαινε σε μία νέα ομάδα. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη και το επάγγελμα του προπονητή σκληρό».

Αναφορικά με τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία εκπληκτική πορεία στο Champions League χάρη στη δουλειά του τεχνικού τιμ και του προπονητή και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι χαρούμενος γι αυτό και τα όσα έχει πετύχει η ομάδα γιατί στον Ολυμπιακό έζησα μεγάλες στιγμές που δεν μπορώ να ξεχάσω. Αυτός ο κόσμος αξίζει επιτυχίες και διακρίσεις και ξέρω καλά πόσο τις θέλει στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.