Αύριο η οριστική κατάληξη με Νάτκχο

Ες αύριον τα σπουδαιότερα για το θέμα του διεθνούς 25χρονου Ισραηλινού Νάτκχο Μπίμπρας. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο νομικός εκπρόσωπος του πρώην χαφ της Ρούμπιν Καζάν, για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της κατ' αρχήν συμφωνίας που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Νάτκχο τις προηγούμενες ημέρες.

Ες αύριον τα σπουδαιότερα για το θέμα του διεθνούς 25χρονου Ισραηλινού Νάτκχο Μπίμπρας. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο νομικός εκπρόσωπος του πρώην χαφ της Ρούμπιν Καζάν, για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της κατ’ αρχήν συμφωνίας που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Νάτκχο τις προηγούμενες ημέρες.

Είναι μια υπόθεση που απασχολεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» εδώ και τρεις εβδομάδες και την οποία χειρίστηκαν με απόλυτη μυστικότητα άπαντες πετυχαίνοντας να φτάσει στη διαφαινόμενη αίσια κατάληξη που βρίσκεται σήμερα.

Ο στόχος του «Δικεφάλου» ήταν να πείσει για τη σφοδρότητα της επιθυμίας του να τον εντάξει στις τάξεις του από τη μια κι από την άλλη να του δώσει ισχυρό αγωνιστικό κίνητρο για να προσπεράσει το δεδομένο ενδιαφέρον άλλων ισχυρών ευρωπαϊκών συλλόγων και να έρθει στην Ελλάδα και την Τούμπα. Από το πρωί, αφού πρώτα πήρε ορισμένες ανάσες ξεκούρασης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου» Ζήση Βρύζα και με τον στρατηγικό σύμβουλο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γκέρμαν Τσιστιακόφ οι οποίοι συζήτησαν επί μακρόν κι αναλυτικά μαζί του την κατάσταση που θα βρει ερχόμενος στον ΠΑΟΚ αλλά και το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα.

Ο 25χρονος διεθνής Ισραηλινός έδειξε ν’ ανταποκρίνεται θετικά σε όλα όσα άκουσε, έλαβε πειστικές απαντήσεις στα βασικά του ερωτήματα, ενώ έχει λάβει και μια γεύση για τον πιθανολογούμενο ως επόμενο σταθμό της καριέρας του αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ και στις δυο αναμετρήσεις που είχε δώσει με τη Ρούμπιν Καζάν στο πλαίσιο του Europa League σχεδόν προ τριετίας. Ολες οι ενδείξεις είναι θετικές αλλά συνίσταται εγκράτεια μέχρι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές στα τελικά συμβόλαια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.