Με Μήτρογλου αλλά χωρίς Μαρκάνο

Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Κώστας Μήτρογλου για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο Φάληρο. Εκτός ο Μαρκάνο.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Κώστας Μήτρογλου για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο Φάληρο. Εκτός ο Μαρκάνο.

Βέβαια, ο Μίτσελ επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή, κάτι που σημαίνει πως θα «κοπεί» άλλος ένας μέχρι τη σέντρα του αγώνα της Τετάρτης. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Κώστας Μήτρογλου, εφόσον υπάρξει συμφωνία κατά τη διάρκεια της μέρας με τη Φούλαμ.

Ο Ιβάν Μαρκάνο δεν συμπεριλήφθηκε στους 19 του Μίτσελ και έτσι το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αναβάλλεται προς το παρόν. Εκτός έμεινε και ο Άριελ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά:

Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος, Βούρος

Η προπόνηση κύλησε χωρίς απρόοπτα, με τον Σιόβα να είναι ο μοναδικός που δεν συμμετείχε.

Οι Πειραιώτες  έκαναν ασκήσεις κατοχής και ελέγχου του παιχνιδιού, σωστής κυκλοφορίας και πίεσης προς τον αντίπαλο, αλλά και τακτική. Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα, με τον Μίτσελ να δουλεύει πάνω σε επιθετική και αμυντική λειτουργία.

Οι 19 της αποστολής θα ολιγόωρη προπόνηση στις στημένες φάσεις το πρωί της Τετάρτης, ενώ αυτοί που έμειναν εκτός θα προπονηθούν κανονικά.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.