«Δεν μπορώ να μιλήσω για Μήτρογλου»

Ο προπονητής της Φούλαμ Ρενέ Μέουλενστεεν απέφυγε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ αγγλικά ΜΜΕ μιλούν περί «σφήνας» της Άρσεναλ για τον Έλληνα επιθετικό!

Ο προπονητής της Φούλαμ Ρενέ Μέουλενστεεν απέφυγε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ αγγλικά ΜΜΕ μιλούν περί «σφήνας» της Άρσεναλ για τον Έλληνα επιθετικό!

Η Φούλαμ φέρεται να έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση της υπογραφής του Μήτρογλου, αν και στον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός των «κότατζερς», ερωτήθηκε σχετικά από τα αγγλικά ΜΜΕ μετά το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στη Σουόνσι, όμως παρέπεμψε στη διοίκηση του συλλόγου.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Μήτρογλου αυτή τη στιγμή, γιατί πρέπει να μιλήσω με τον Άλιστερ Μάκιντος (σ.σ.:  τον διευθύνοντα σύμβουλο της Φούλαμ). Αυτός θα γνωρίζει ακριβώς ποια είναι η κατάσταση όσον αφορά τον παίκτη», ήταν η απάντηση του Ολλανδού.

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα hereisthecity αναφέρει πως η Άρσεναλ μπορεί να «χαλάσει» την τελευταία στιγμή τη μετακίνηση του Μήτρογλου στη Φούλαμ, επικαλούμενη δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ τον περασμένο Νοέμβριο με τις οποίες είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.