Το πιο συμφέρον deal

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί πρώτο στόχο, αυτή τη στιγμή, για τη γραμμή κρούσης της Φούλαμ, με τους Άγγλους να φαίνεται πώς επανέρχονται με βελτιωμένη πρόταση για τον Έλληνα στράικερ.

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί πρώτο στόχο, αυτή τη στιγμή, για τη γραμμή κρούσης της Φούλαμ, με τους Άγγλους να φαίνεται πώς επανέρχονται με βελτιωμένη πρόταση για τον Έλληνα στράικερ.

Η πρώτη πρόταση των «κότατζερς», στα 11 εκατομμύρια ευρώ, απορρίφθηκε από τους Νταμπλούχους Ελλάδας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέα πρόταση των Λονδρέζων η οποία, πιθανώς, να πλησιάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σαφώς και ο Μήτρογλου αποτελεί έναν κύριο παίκτη στη «μηχανή» του Μίτσελ, ο οποίος, μάλιστα, πρόσφατα είχε εκφράσει την επιθυμία να μην πουληθεί βασικός ποδοσφαιριστής, όμως τα χρήματα (αν η πρόταση της Φούλαμ φτάσει αυτά τα επίπεδα) είναι πολλά και θα πρόκειται, εφόσον υλοποιηθεί, για ένα πολύ μεγάλο deal για την ελληνική ομάδα.

Ο ίδιος ο παίκτης, συν τοις άλλοις, φαίνεται πώς ικανοποιείται οικονομικά από την αγγλική ομάδα που του προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ αν τελικά γίνει η μεταγραφή θα έχει φέρει και περισσότερα χρήματα στα ταμεία του πειραϊκού συλλόγου σε σχέση με τη ρήτρα που είχε στα 8 εκατομμύρια.

Οι εξελίξεις αναμένονται ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Ολυμπιακό να έχει το καρπούζι και το μαχαίρι στα χέρια του, μια και ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.