Επιστρέφει ο Σίλντενφελντ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, για πρώτη φορά μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες συμπεριλήφθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, για πρώτη φορά μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες συμπεριλήφθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός, που είχε υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το τς της Τετάρτης, ωστόσο αν αγωνιστεί αυτό θα γίνει με την τοποθέτηση νάρθηκα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Μέντες (τραυματίας) και Πέτριτς (ανέτοιμος), οι οποίοι την Τρίτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές άφησε εκτός και τους Ρισβάνη και Νάνο, θέλοντας να τους δώσει ανάσες.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.