Ο Βανγκέλι επέστρεψε στον Αρη!

Έναν φίλο από τα παλιά ανακοίνωσε ο Αρης, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεταγραφή άνω των 24 ετών που είχε δικαίωμα να κάνει. Ο λόγος για τον Κρίστι Βανγκέλι.

Έναν φίλο από τα παλιά ανακοίνωσε ο Αρης, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεταγραφή άνω των 24 ετών που είχε δικαίωμα να κάνει. Ο λόγος για τον Κρίστι Βανγκέλι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Κρίστι Βανγκέλι. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός, που αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος μπακ, όσο και ως αμυντικός χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Ο Κρίστι Βανγκέλι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Αρη το 2003, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των κιτρίνων αγωνίστηκε έως το 2011 (συμπλήρωσε 106 συμμετοχές), οπότε μεταγράφηκε στην ουκρανική Τσερνομόρετς. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετρά 33 συμμετοχές.

«Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Αρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις», δήλωσε ο Κρίστι Βανγκέλι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.