Ετοιμάζει αλλαγές ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να κάνει τέσσερις με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο Σάββατο.

Ο Μιχάλης Σηφάκης επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του Ατρόμητου για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται να κάνει τέσσερις με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο Σάββατο.

Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός έχει δείξει ότι εμπιστεύεται όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του και όταν μιλάμε για αλλαγές, εννοούμε παίκτες όπως ο Σηφάκης, ο Φυτανίδης, ο Πίτου Γκαρσία, ο Μπρίτο κι ο Φάμπιο που επουδενί δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αναπληρωματικοί.

Εμπιστοσύνη στον Σηφάκη

Η σίγουρη αλλαγή είναι αυτή κάτω από τα γκολπόστ, καθώς ο Τσέναμο έμεινε εκτός αποστολής και την θέση του θα πάρει ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο Γιώργος Παράσχος έχει φέτος την ευτυχία να έχει στο ρόστερ του δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες τους εμπιστεύεται απόλυτα. Έτσι, ο Σηφάκης που τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την θέση του από τον Τσέναμο, επανέρχεται στο αρχικό σχήμα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ατρόμητο. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως βασικός ήταν και πάλι για τον θεσμό του κυπέλλου στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Σωκράτης Φυτανίδης, είτε ως στόπερ στην θέση ενός εκ των Λαζαρίδη-Ταυλαρίδη, είτε ως δεξί μπακ στη θέση του Νάστου. Στο κέντρο θέση στα χαφ θα πάρει ο Πίτου Γκαρσία, ενώ μεσοεπιθετικά βασικός θα είναι και πάλι ο Μπρίτο. Τέλος θέση διεκδικεί και  ο Φάμπιο. Δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι μια μικρή αλλαγή στο σύστημα από 4-4-2 να γίνεται 4-2-3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.