Ανακοίνωσε Γιαχία ο Πλατανιάς

Την απόκτηση του διεθνή Γαλλοαλγερινού κεντρικού αμυντικού, Αντάρ Γιαχία ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Την απόκτηση του διεθνή Γαλλοαλγερινού κεντρικού αμυντικού, Αντάρ Γιαχία ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. Ο 32χρονος αμυντικός με πλούσια εμπειρία στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της Χανιώτικης ΠΑΕ και αφού συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Αντάρ Γιαχία. Ο 32χρονος διεθνής Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός (γεννηθείς στις 21 Μαρτίου 1982), με πλούσια εμπειρία στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφίχθη χθες το βράδυ στα Χανιά και σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χανιώτικη ομάδα, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου.

Αμέσως, μετά ο Αντάρ Γιαχία, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, έκανε λόγο για ενδιαφέρουσα πρόκληση στην καριέρα του, ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικότερα:

Αναφερόμενος τόσο στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά Χανίων, όσο και στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είπε:

«Πρώτα απ” όλα θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου καθώς και το ότι έδειξαν πως θέλουν πραγματικά να είμαι μέλος της ομάδας. Βρίσκω την πρόκληση ενδιαφέρουσα να αγωνιστώ έως το τέλος της χρονιάς και να προσπαθήσω μαζί με όλη την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παραμείνει ο Πλατανιάς στη Super League. Όσον αφορά τις εντυπώσεις μου, είχα μια πρώτη συνάντηση με μέλη της ομάδας και τον προπονητή στην Αθήνα πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε, σήμερα, η επίσκεψή μου στα γραφεία της Π.Α.Ε. όπου είχα την ευκαιρία να δω τον πρόεδρο, τους αντιπροέδρους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες της ομάδας και κατάλαβα ότι το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, οικογενειακό. Επίσης, βλέπω ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και αυτή είναι μια καλή ατμόσφαιρα για κάθε ποδοσφαιριστή, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό».

Κληθείς να σχολιάσει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αντάρ Γιαχία ανέφερε:

«Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί έχω μερικούς φίλους που αγωνίστηκαν σε αυτό κατά το παρελθόν, όπως ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Έχω δει κάποια παιχνίδια. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι τεχνικό και επιθετικό. Αυτή είναι η εικόνα που έχω. Ασφαλώς, είναι πολύ ενδιαφέρον για κάθε παίκτη που έρχεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα, να ανακαλύπτει κάτι καινούριο και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και με μένα».

Τέλος, μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους, ο Αντάρ Γιαχία σημείωσε:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι δεν μπορεί να είναι διαφορετικοί από τους στόχους της ομάδας. Έχω τους ίδιους στόχους. Θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση, να αγωνίζομαι και να βοηθήσω την ομάδα. Αν καταφέρω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας, τότε κι εγώ θα έχω υλοποιήσει τους δικούς μου στόχους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντάρ Γιαχία ξεκίνησε την καριέρα του στην ιταλική Ίντερ το 2000, όπου, ωστόσο, δεν είχε συμμετοχές. Την περίοδο 2001 – 2002 δόθηκε δανεικός στη γαλλική Μπαστιά, από την οποία αποκτήθηκε στο τέλος της ίδιας χρονιάς. Το διάστημα 2002 – 2005 αγωνίστηκε στη γαλλική ομάδα, μετρώντας 72 συμμετοχές και 2 γκολ. Την επόμενη χρονιά (2005 – 2006) αγωνίστηκε στην, επίσης γαλλική, Νις, μετρώντας 30 συμμετοχές. Την περίοδο 2006 – 2007 αγωνίστηκε ως δανεικός στη γερμανική Μπόχουμ (16 συμμετοχές, 1 γκολ).  Στην Μπόχουμ έμεινε για τέσσερα χρόνια (έως και το 2011), μετρώντας 103 συμμετοχές και έξι γκολ, αν και αμυντικός. Την περίοδο 2011 – 2012 αγωνίστηκε στην Αλ Νασρ (Σαουδική Αραβία, 13 συμμετοχές – 1 γκολ), τη χρονιά 2012 – 2013 στη γερμανική Καϊζερσλάουτερν (11 συμμετοχές) και την τρέχουσα περίοδο στην ομάδα της Αλγερίας Εσπεράνς (12 συμμετοχές). Έχει, επίσης, 53 συμμετοχές και 6 γκολ με την εθνική ομάδα της Αλγερίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.