Αίφνης … Μπίμπρας Νάτχο

Η προσπάθεια ενίσχυσης του ΠΑΟΚ βρίσκεται σ' εξέλιξη κι όπως αποδεικνύεται δεν αφορά μόνον τη θέση του επιθετικού καθώς εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο 25χρονος διεθνής Ισραηλινός μέσος Μπίμπρας Νάτχο και συζητά με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η προσπάθεια ενίσχυσης του ΠΑΟΚ βρίσκεται σ’ εξέλιξη κι όπως αποδεικνύεται δεν αφορά μόνον τη θέση του επιθετικού καθώς εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο 25χρονος διεθνής Ισραηλινός μέσος Μπίμπρας Νάτχο και συζητά με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» το ενδεχόμενο συνεργασίας. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση λόγω ποιότητας και ηλικίας, στοιχεία τα οποία τον φέρνουν σε περίοπτη θέση και για ομάδες πρώτης γραμμής από πρωταθλήματα όπως αυτά της Ιταλίας αλλά και της Αγγλίας.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάποελ Τελ Αβίβ το 2006 μένοντας εκεί μέχρι το 2010 έχοντας ενενήντα μια συμμετοχές και πέντε γκολ. Ακολούθως μεταγράφηκε στη Ρούμπιν Καζάν όπου μέχρι πρότινος αγωνιζόταν (σ.σ. έμεινε ελεύθερος εξαιτίας ενός μπερδέματος της ρωσικής ομάδας) έχοντας συμπληρώσει εκατόν τέσσερις συμμετοχές με είκοσι ένα γκολ. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει τριάντα εμφανίσεις κι ένα γκολ, όπως επίσης πολλές συμμετοχές με όλα τ’ αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των μικρότερων κατηγοριών. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.