Λόπεθ: «Δε με υπολόγιζε ο Στέφενς»

Έτοιμος να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της Θέλτα είναι ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της Θέλτα είναι ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως ο λόγος για τον οποίο δε συνέχισε την καριέρα του στον «Δικέφαλο» του Βορρά είναι η στάση του Χουμπ Στέφενς απέναντί του, καθώς υποστηρίζει πως ο Ολλανδός δεν τον υπολογίζει.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Έχει 22 παίκτες και αυτός κρίνει ποιοι θα αγωνίζονται. Κάποιες φορές ορισμένοι παίκτες δεν του κάνουν και γι’ αυτό εγώ αγωνιζόμουν λιγότερο. Έχω να αγωνιστώ καιρό. Πρώτη φορά στην καριέρα μου συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά και από αυτή τη διαδικασία μαθαίνεις κάτι».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός υπογράμμισε: «Κρατάω τα θετικά και εστιάζω στη Θέλτα. Από τον ΠΑΟΚ μού είπαν πως δεν είμαι στα πλάνα και πως θα ήταν καλύτερο να πάω κάπου δανεικός. Έχω δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και ανυπομονώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.