Καταθέτει νέα πρόταση η Φούλαμ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου είναι η Φούλαμ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου είναι η Φούλαμ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «winnersports.co.uk» αναφέρει πως η διοίκηση των Λονδρέζων έχει λάβει την απόφαση να εντάξει τον Έλληνα επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά την αρχική πρόταση των έντεκα εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό, είναι διατεθειμένη να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, το δυσκολότερο κομμάτι της συγκεκριμένης μετεγγραφής είναι να πειστεί ο Ολυμπιακός, να παραχωρήσει τον διεθνή επιθετικό. Όπως αφήνεται να εννοηθεί ο Μήτρογλου είναι έτοιμος να μετακομίσει από την Αθήνα στο Λονδίνο, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως σε περίπτωση που απορριφθεί και η νέα πρόταση, τότε η Φούλαμ θα στρέψει την προσοχή της στην περίπτωση του Σιμόν Ζόλερ της Καϊζερσλάουτερν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.