Καταθέτει νέα πρόταση η Φούλαμ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου είναι η Φούλαμ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.
Δημοσίευση: 28/01/2014 - 11:08

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου είναι η Φούλαμ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «winnersports.co.uk» αναφέρει πως η διοίκηση των Λονδρέζων έχει λάβει την απόφαση να εντάξει τον Έλληνα επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά την αρχική πρόταση των έντεκα εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό, είναι διατεθειμένη να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, το δυσκολότερο κομμάτι της συγκεκριμένης μετεγγραφής είναι να πειστεί ο Ολυμπιακός, να παραχωρήσει τον διεθνή επιθετικό. Όπως αφήνεται να εννοηθεί ο Μήτρογλου είναι έτοιμος να μετακομίσει από την Αθήνα στο Λονδίνο, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως σε περίπτωση που απορριφθεί και η νέα πρόταση, τότε η Φούλαμ θα στρέψει την προσοχή της στην περίπτωση του Σιμόν Ζόλερ της Καϊζερσλάουτερν.