Προπονήθηκε με Ατρόμητο ο Κυβρακίδης

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Κυριάκο Κυβρακίδη, καθώς ο νεαρός άσος σήμερα προπονήθηκε στο Μαζαράκη. Θέλει και "δεκάρι" ο Παράσχος.

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Κυριάκο Κυβρακίδη, καθώς ο νεαρός άσος σήμερα προπονήθηκε στο Μαζαράκη. Θέλει και “δεκάρι” ο Παράσχος.

Ως παίκτης του Ατρόμητου θα πρέπει να λογίζεται ήδη ο Κυριάκος Κυβρακίδης, καθώς το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από τους κυανόλευκους. Ο νεαρός άσος προπονήθηκε μάλιστα σήμερα στο Μαζαράκη για πρώτη φορά. Είχε έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους τους συμπαίκτες, ενώ πέρασε κι από το ιατρικό τιμ της ομάδας, το οποίο έδωσε το πράσινο φως.

Συνεπώς ο 22χρονος δεξιός μπακ, θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του Ατρόμητου, μετά από τον Παντελή Θεολόγου. Ο Γιώργος Παράσχος βέβαια σε συνεργασία με τον Γιάννη Αγγελόπουλο ψάχνουν και την καλύτερη δυνατή λύση για μια ακόμα μεταγραφή μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αγωνίζεται ως play maker σε ρόλο ελεύθερου πίσω από τους επιθετικούς και μπροστά από τα αμυντικά χαφ. Πάντως μεταγραφή θα γίνει μόνο εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό που θα μπει άμεσα στα πλάνα της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.