Νεύρα με… Αγκάνθο!

Για ακόμη μία φορά, την επομένη ενός αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκειά του, ο Νταβίδ Αγκάνθο, γίνεται θέμα στον Αρη, όχι λόγω των επιδόσεών του, αλλά εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Για ακόμη μία φορά, την επομένη ενός αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκειά του, ο Νταβίδ Αγκάνθο, γίνεται θέμα στον Αρη, όχι λόγω των επιδόσεών του, αλλά εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Ο Ισπανός, είχε και πάλι πολλά νεύρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Ιωαννίδης, να εισηγηθεί την απόσυρσή του, στο ημίχρονο, ώστε να μην αναγκαστεί να τον αποβάλλει.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ήταν σαφής στη συνέντευξη τύπου: «Μου είπε ο διαιτητής ΄΄αν δεν τον βγάλεις  τον Αγκάνθο θα τον αποβάλω΄΄», επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα που προέκυψε με τον επιθετικό των κιτρίνων, στη Λιβαδειά.

Από το φινάλε της περυσινής περιόδου, ο Αγκάνθο είναι συνεχώς νευρικός. Απόρροια αυτής της κατάστασης είναι και η μη αναμενόμενη επίδοσή του στο γήπεδο, έχοντας κολλήσει φέτος, μόλις στα δύο γκολ, αυτά που πέτυχε κόντρα σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης. Η  «σιγή» Αγκάνθο είναι φανερό πως έχει επηρεάσει την επιθετική ικανότητα της ομάδας, καθώς, πέρα από κάθε αμφισβήτηση, λείπουν τα δικά του γκολ  από τον Αρη.        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.