«Μπαμ» με Ντουντού από τον ΟΦΗ

Έτοιμος να εντάξει τον Ντουντού Σεαρένσε στο έμψυχο δυναμικό του είναι ο ΟΦΗ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση.

Έτοιμος να εντάξει τον Ντουντού Σεαρένσε στο έμψυχο δυναμικό του είναι ο ΟΦΗ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού οι έως τώρα επαφές με τους Κρητικούς έχουν προχωρήσει αρκετά.

Ο 30χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει έως το τέλος της εφετινής σεζόν, με τη διοίκηση του ΟΦΗ να έχει δικαίωμα για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και για την επόμενη σεζόν. Ο Ντουντού αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Γκοΐας, ενώ αμέσως μετά τον Ολυμπιακό είχε φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Άντριγια Ντελίμπασιτς, προκειμένου να τους εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Αλ Νασρ, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, ο Ντελίμπασιτς είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού από τη Μαγιόρκα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μπέιρα Μαρ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Χέρκουλες και Ράγιο Βαγεκάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.