Λόρενς: «Τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα»

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Λίαμ Λόρενς για τα όσα έζησε κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Λίαμ Λόρενς για τα όσα έζησε κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε στα επεισόδια που είχε παρακολουθήσει κατά καιρούς, στην στάση των φιλάθλων της ομάδας, όταν οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα.

Αρχικά, ο Λόρενς δήλωσε στην ιστσελίδα «theemeraldexiles.com»: «Κάθε φορά που χάναμε ένα παιχνίδι, υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση για τη διαιτησία που μας επηρέαζε. Ήταν αρκετά κακό αυτό. Επιπλέον κάθε φορά προσευχόμασταν όταν πηγαίναμε στο πάρκινγκ του γηπέδου να μη βρούμε κατεστραμμένα τα αυτοκίνητά μας από τους οπαδούς. Γιατί οι οπαδοί μας περίμεναν έξω από το γήπεδο, καταστρέφοντας πράγματα. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Το αυτοκίνητό μου δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα κατά καιρούς. Οι οπαδοί μας, πετούσαν πέτρες αρκετά συχνά. Υπήρχαν περιπτώσεις που μας περίμεναν απ’ έξω και ήθελαν να μπουν μέσα. Η αστυνομία ωστόσο μας βοήθησε και δεν τους άφησε να κάνουν ό,τι θέλουν. Στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν χειρότερα. Επιστρέφαμε από ένα παιχνίδι στην Αθήνα και ξαφνικά πήραμε εντολή από την αστυνομία να πάμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Ο λόγος ήταν πως υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν αποκλείσει τον δρόμο πιο κάτω και είχαν στήσει ενέδρα στο λεωφορείο μας. Γι’ αυτό είχαμε σταθμεύσει σε ένα βενζινάδικο, με την αστυνομία να δίνει εντολή στον οδηγό μας να σβήσει τα φώτα και το ίδιο να κάνει ο κάτοχος του πρατηρίου. Για 2,5 ώρες περιμέναμε εκεί, μέχρι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να βαρεθούν και να φύγουν».

Τέλος, ο Βορεϊοιρλανδός παίκτης υπογράμμισε: «Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο θα έπρεπε να καταδικαστούν, επειδή αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται μακριά από τα φώτα. Η FIFA και η UEFA απλά δεν δίνουν δεκάρα. Θα μπορούσε να μας συμβεί το οτιδήποτε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.