Τέλος ο Βισέντο

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Τσάρλτον Βισέντο όπως ανακοίνωσαν οι Ηπειρώτες.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 23:56
Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Τσάρλτον Βισέντο  όπως ανακοίνωσαν οι Ηπειρώτες. Ο 23χρονος Ολλανδός αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ το καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει και έτσι οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Charlton Juan Vicento, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Στα αγωνιστικά τώρα όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας και αγωνιστικά τετράγωνα. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία , με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο,  ακλούθησαν οι Βίλα και Τζημόπουλος, οι οποίοι εκτιμάται πως θα ενταχθούν τις επόμενες ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ατομικό έκαναν επίσης οι Ντάσιος (ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο), Σονγκό ( ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο), και Νάκος (ενοχλήσεις στην γάμπα). Οι δύο πρώτοι τη Δευτέρα θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία.