Ολαϊτάν: «Να βελτιώνομαι συνεχώς» (video)

Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όπως δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν στην κάμερα του novasports μετά τη νίκη επί της Ξάνθης.

Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όπως δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν στην κάμερα του novasports μετά τη νίκη επί της Ξάνθης.

«Κάθε παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για εμάς στο πρωτάθλημα και το έχω ξαναπεί. Στο σημερινό παιχνίδι μας δυσκόλεψαν και οι καιρικές συνθήκες, αλλά και γενικά όπως κύλισε το παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ποτέ εύκολα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Ολαϊτάν.

Για το αν αισθάνεται πως έχει προσαρμοστεί πλήρως: «Κάθε φορά προσπαθώ να παίζω και καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα. Προσπαθώ να διορθώνω τα λάθη μου και να βελτιώνομαι συνεχώς. Από παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνω καινούργια πράγματα, τα οποίο προσπαθώ να εφαρμόσω στο παιχνίδι μου».

Για το αν αποτελεί στόχο να τελειώσουν το πρωτάθλημα αήττητοι: «Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ότι το καλύτερο. Κάθε παιχνίδι που περνάει προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, να βλέπουμε τα λάθη μας. Θέλουμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να φτάσουμε και σε αυτό τον στόχο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.