Βάλλας: «Αδικούμε τους εαυτούς μας» (video)

Στα εύκολα γκολ που δέχεται η Ξάνθη στάθηκε ο Σπύρος Βάλλας με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στα εύκολα γκολ που δέχεται η Ξάνθη στάθηκε ο Σπύρος Βάλλας με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Άλλο ένα παιχνίδι όπου η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες. Παίξαμε απέναντι στον πρωταθλητή. Αδικούμε όμως τους εαυτούς μας και δεχόμαστε γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε.

Είναι κρίμα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε πολύ. Δεχόμαστε εύκολα γκολ και μετά τρέχουμε να γυρίσουμε τα παιχνίδια. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να παίρνουμε βαθμούς.

Πρέπει να μας απασχολήσει το γεγονός ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε με ψυχραιμία και σκληρή δουλειά. Ειδικά όταν αντιμετωπίζεις τέτοιο αντίπαλο.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο με όλους τους αντιπάλους. Πρέπει να κοιτάξουμε όμως την ουσία από εδώ και πέρα. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πήραμε κάτι. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως. Κρατάμε την εικόνα που είχαμε αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς», δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γούτας ανέφερε: «Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από την πλευρά μας ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά ήταν δύσκολο για εμάς».

Για το αν θεωρεί πως το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός ότι δεν σκόραραν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν: «Πιστεύω ότι μας επηρέασε αυτό. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν σκοράρεις  και στη συνέχει δέχεσαι το γκολ σε παίρνει από κάτω. Στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγήσαμε την ισοπαλία αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν μένουν ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας: «Κρατάμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ωστόσο το αποτέλεσμα μας δεν είναι καλό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι γιατί έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία».

Για το αν τους πιέζει το αποτέλεσμα: «Όσο να ναι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο πρέπει να το ανατρέψουμε μόνοι μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη».

Για το τι έλειπε από την τελική προσπάθεια και δεν σκόραραν: «Μας έλειπε η αυτοσυγκέντρωση γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Αντίθετα ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έβαλε δύο γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.