Μπούρμπος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» (video)

Δίκαιο χαρακτήρισαν το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τρίπολη οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Μπούρμπος και Στάθης, μιλώντας στην κάμερα του novasports.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 21:22
Δίκαιο χαρακτήρισαν το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τρίπολη οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Μπούρμπος και Στάθης, μιλώντας στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Μπούρμπος: «Όλη η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Ναι θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα θα μπορούσαμε και εμείς να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ.
Στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί όμως με τον καινούργιο προπονητή έχουμε αρχίσει να χτυπάμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Έχουμε μπροστά μας το κύπελλο και είναι σημαντικό για μας και για την ομάδα να πάρουμε την πρόκριση»

Στάθης: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε και είμαστε ικανοποιημένοι από το βαθμό που πήραμε.
Ήμασταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο είχαμε σε καλή μέρα και τον τερματοφύλακα μας και δίκαια πήραμε την ισοπαλία.
Και ψυχολογικά και τακτικά μας έχει βοηθήσει ο προπονητής και πάντα παίζουμε για τους τρεις πόντους.
Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα πλέον θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο πρωτάθλημα και να φτάσουμε και στον τελικό κυπέλλου αν μπορούμε».