Βέρτζος: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά» (video)

Στα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα της Βέροιας ο Βέρτζος, ο οποίος είπε ότι πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να αφοσιωθούν στην προσπάθεια για την απουγή του υποβιβασμού.

Στα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα της Βέροιας ο Βέρτζος, ο οποίος είπε ότι πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να αφοσιωθούν στην προσπάθεια για την απουγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

«Εντάξει δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ όπως με τον Παναθηναϊκό, ήταν εντάξει για μας, παγώσαμε πολύ στο παιχνίδι που δεχθήκαμε πάλι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ένα γρήγορο γκολ, προσπαθήσαμε να σηκώσουμε κεφάλι, δεχθήκαμε κι ένα δεύτερο, εντάξει πιστεύω δεν αξίζει ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπως παίξαμε η εικόνα και το σκορ που είναι τόσο βαρύ, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Για το που οφείλεται το γρήγορο γκολ:
«Εντάξει δεν μπορώ να πω που οφείλεται και τι και τι μπορούμε να κάνουμε, αυτό είναι θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο όλο αυτό το πράγμα, πολλές φορές λέμε ότι δεύτερο συνεχόμενο λάθος παύει να’ ναι εντάξει τυχαίο, αλλά θέλω να πιστέψω ότι απ’ το επόμενο παιχνίδι θα’ μαστε πολύ πιο σοβαροί που’ ναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς».

Για τις συνεχόμενες ήττες και το ματς που ακολουθεί:
«Εντάξει είχαμε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ, εντάξει τώρα αρχίζουνε τα παιχνίδια που κοιτάμε πιο πολύ στα μάτια και είμαστε ισάξιοι θα’ λεγα, πιστεύω σ’ αυτά τα ματς πρέπει να επικεντρωθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κοιτάμε τη σωτηρία».

Για το πόσο βαραίνουν τα πόδια ενός ποδοσφαιριστή όταν παλεύει για τη σωτηρία:
«Σίγουρα είναι πολύ βαριά τα πόδια, η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη, αλλά εντάξει με τα θετικά αποτελέσματα θα έρθει και καλύτερη ψυχολογία και καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίζουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός μία είσα ψυχολογικά πολύ ανεβασμένος, μία πεσμένος, το θέμα είναι πρέπει να κοιτάξουμε να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε».

Οι δηλώσεις του Παυλίδη:

«Καλησπέρα κατ’ αρχήν, σίγουρα δεν μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ όπως είπατε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στη συνέχεια στο δεκάλεπτο βρεθήκαμε να χάνουμε 3-0, όταν πλέον ισορροπήσαμε το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν πλέον αργά».

Για το πόσο βαραίνουν τα πόδια ενός ποδοσφαιριστή όταν αγωνίζεται για τη σωτηρία:
«Σήμερα και ειδικά όταν δέχεσαι ένα τόσο γρήγορο γκολ είναι σαν να μπαίνεις με 1-0 στο παιχνίδι μέσα να χάνεις, σίγουρα είναι δύσκολο ειδικά για μας που παλεύουμε να για το στόχο μας να σωθούμε σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε. Εντάξει υπάρχει πίεση, ωστόσο πρέπει να κρατάμε την αυτοσυγκέντρωσή μας όπως είπες και να προσπαθούμε παραπάνω».

Για το ματς με τον Πανθρακικό που ακολουθεί:
«Πλέον είναι μονόδρομος η νίκη για μας με τον Πανθρακικό για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις άλλες ομάδες, οι οποίες είναι κοντά μας στη βαθμολογία, μέσα απ’ την προπόνηση κι απ’ την καλή δουλειά που θα κάνουμε και τον αυτοσχεδιασμό μας πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Για τον τρόπο που θα παλέψει η Βέροια για τη σωτηρία:
«Πλέον τα περιθώρια στενεύουνε όσο προχωράμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, κάθε βαθμός και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική, η συνέχεια θα’ ναι πολύ δύσκολη για μας, ωστόσο, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.