Μίτσελ: «Να μην φύγει άλλος» (video)

Ο Μίτσελ παραδέχτηκε πως ήταν εύκολη η απόφαση να παραχωρήσουν τον Βλάντιμιρ Βάις, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να μην αποχωρήσει άλλος παίκτης από το ρόστερ.

Ο Μίτσελ παραδέχτηκε πως ήταν εύκολη η απόφαση να παραχωρήσουν τον Βλάντιμιρ Βάις, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να μην αποχωρήσει άλλος παίκτης από το ρόστερ. Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Σλοβάκου και παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην Ξάνθη.

«Υπήρξε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τον Βάις, όλες οι πλευρές ήταν σύμφωνες και έτσι ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για την αποχώρησή του.

Δεν ξέρω αν θα αντικατασταθεί, αυτό που θέλω να ελπίζω είναι ότι δεν θα φύγει άλλος. Στο μυαλό μας δεν είναι αυτή τη στιγμή οι ανάγκες του καλοκαιριού αλλά οι ανάγκες που υπάρχουν τώρα», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ.

Για το ματς με την Skoda Ξάνθη: «Η εικόνα μας ήταν διαφορετική στα ημίχρονα, είχαμε κατοχή και καλή απόδοση στο πρώτο, αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στα τελειώματα των φάσεων με το 1-0 να είναι μικρό.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν χάσαμε την κατοχή, αλλά κάναμε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Η αποβολή της Ξάνθης περιέργως δεν μας ευνόησε, ενώ αντίθετα όταν μείναμε και εμείς με 10, παίξαμε και πάλι καλά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε νευρικά όμως μετά το 15′ χάσαμε τρεις ευκαιρίες με τον Τριάδη, τον Βάλλα και τον Σολάρι. Στο ίδιο χρονικό διάστημα και ο Ολυμπιακός είχε τις ίδιες ευκαιρίες, με την μόνη διαφορά ότι αυτός πέτυχε το γκολ αντί να το πετύχουμε εμείς. Με άλλα λόγια σκόραρε και εμείς όχι. Στο Β’ μέρος ο αντίπαλος έπαιξε για να κρατήσει το αποτέλεσμα ενώ εμείς είχαμε την ευκαιρία με τον Μάνταλο».

Για την ατυχία που έχει η Ξάνθη: «Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς που δικαιούμασταν. Από εδώ και στο εξής πρέπει να πάρουμε πόντους».

Για τη  συνέχεια και το εάν υπάρχουν λύσεις στα προβλήματα με τις απουσίες: «Από εδώ και πέρα θα είναι μαζί μας ο Γκαρσία που θα είναι λογικά έτοιμος στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Παΐτο λογικά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη ενώ και ο Κομεσίδης πλέον επέστρεψε. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τον στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.