Θεοδωρίδης: «Πολύ μεγάλη νίκη» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα του novasports.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 21:52
Απόλυτα ικανοποιημένος με την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα του novasports. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι ως το πιο δύσκολο που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και χαρακτήρισε υπερβολική την αποβολή του Χολέβας.

«Σήμερα ήταν πραγματικά ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ίσως το δυσκολότερο που έχουμε δώσει στο πρωτάθλημα και εγώ πιστεύω ότι είναι από τα παιχνίδια που χαμογελάνε για τίτλο. Δεν το λέω ποτέ αλλά τη θεωρούσα πολύ δύσκολη έδρα την Ξάνθη και πραγματικά είναι πάρα πολύ μεγάλη η νίκη του Ολυμπιακού.

Τα παιδιά έπαιξαν ψυχωμένα και στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι. Έπρεπε να ήμασταν τουλάχιστον 3-0 και να μην μιλάει κανένας. Χαθήκανε γκολ απίστευτα. Πάλι ευχαριστημένοι είμαστε γιατί κερδίσαμε 2-0. Θεωρώ υπερβολική την κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον παίκτη μας. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί.

Μου άρεσε ο Ολυμπιακός σήμερα γιατί έπαιξε σε ένα γήπεδο πάρα πολύ δύσκολο και θέλω να ευχαριστήσω τη Skoda Ξάνθη για την φιλοξενία.  Πραγματικά ήταν άψογη. Τους ευχαριστώ όλους πολύ και κοιτάμε το αύριο».