Λούι: «Άδικο το αποτέλεσμα» (video)

Την άποψη πως ο Αστέρας Τρίπολης άξιζε τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο εξέφρασε ο Μπράιαν Λούι με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Την άποψη πως ο Αστέρας Τρίπολης άξιζε τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο εξέφρασε ο Μπράιαν Λούι με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο γιατί εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ. Πιστεύω ότι μας άξιζε η νίκη», δήλωσε αρχικά ο Μπράιαν Λούι.

Για τις λιγοστές ευκαιρίες του δεύτερου ημιχρόνου και τι έφταιξε: «Ήταν μια κουραστική εβδομάδα όπου είχαμε τρία
παιχνίδια να παίξουμε. Δεν μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε κάποιο γκολ και στο δεύτερο δεν μας ευνόησε η τύχη».

Για το αν υπάρχει πίστη στο σχέδιο της ομάδας: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην χάνουμε μέσα στην έδρα μας. Θα μας δώσει μεγάλο έναυσμα για τα πλέι οφ».

Από την πλευρά του, ο Χερόνιμο Μπαράλες δήλωσε: «Όταν μία ομάδα  δεν μπορεί να βάλει γκολ στο πρώτο ημίχρονο μετά δυσκολεύεται. Ο ΟΦΗ δούλεψε πολύ καλά αμυντικά και εμείς αγχωθήκαμε γιατί δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας παραμένει αήττητος στην έδρα του: «Είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε χάσει μέσα στην έδρα μας αλλά είμαστε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε την ευχέρεια να χάνουμε παιχνίδια. Μέχρι το τελευταίο λεπτό βλέπετε ότι κυνηγάμε τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και κόντρα στην Καλλονή».

Για το αν είναι πιο σημαντικός ο τρόπος παιχνιδιού από ότι το αποτέλεσμα: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα γιατί βλέπετε ότι όλοι οι παίκτες δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Απλά όλες οι ομάδες που έρχονται στην Τρίπολη παίζουν πάρα πολύ κλειστά και εμείς δυσκολευόμαστε να μπούμε στην περιοχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.