Ιμπαγάσα: «Σκοπός μου να παραμείνω στον Ολυμπιακό» (video)

Ο Άριελ Ιμπαγάσα με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova, «Παίζουμε Ελλάδα» αποκάλυψε πως είχε δύο, τρεις προσεγγίσεις από ομάδες της Ισπανίας, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρόθεση του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Άριελ Ιμπαγάσα με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova, «Παίζουμε Ελλάδα» αποκάλυψε πως είχε δύο, τρεις προσεγγίσεις από ομάδες της Ισπανίας, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρόθεση του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ξάνθης, τόνισε πως περνάει καλά στην Ελλάδα και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που επέστρεψε στη δράση.

«Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού. Παρότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε η ακρίβεια, ωστόσο ήμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Ιμπαγάσα.

Για τις καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν στην Ξάνθη: «Παρόλο που σήμερα έβρεχε ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ καλός. Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν ο αέρας. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον αέρα κόντρα και αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες μας. Ωστόσο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό γιατί είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Για την επιστροφή του στη δράση και το γεγονός ότι ο κόσμος θέλει να τον βλέπει περισσότερο να αγωνίζεται: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα στη δράση. Όταν ακούω τον κόσμο να τραγουδά το όνομα μου είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις. Εγώ πρέπει να είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Σήμερα είμαι χαρούμενος που πέτυχα και ένα γκολ.».

Για το πόσο θα συνεχίσει ακόμη να αγωνίζεται και τις προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας: «Η αλήθεια είναι ότι είχα 2-3 προσεγγίσεις. Σκοπός μου είναι να παραμείνω στην Ελλάδα καθώς περνάω καλά και παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Η αλήθεια είναι ότι η καριέρα μου φτάνει στο τέλος αλλά θέλω όσο ακόμη παίζω να το ευχαριστιέμαι».

Για το γεγονός ότι σήμερα έβαλε γκολ και δεν έδωσε ασίστ όπως συνηθίζει: «Για μένα σημασία έχει πάντα να κερδίζει η ομάδα. Η δουλειά μου είναι να δίνω την ασίστ και ο επιθετικός να βάζει το γκολ. Σήμερα προσπέρασα τον Ολαϊτάν και έτσι έβαλα το γκολ».

Για το αν έχει σκοράρει ποτέ με κεφαλιά: «Το 1996 έβαλα ένα γκολ με κεφαλιά όταν έπαιζα στη Λανούς και την οδήγησαν στην κατάκτηση του τίτλου».

Για το ποιους επιθετικούς ξεχωρίζει από όσους έχει συνεργαστεί στην καριέρα του: «Έχω συνεργαστεί με πολύ μεγάλους επιθετικούς στην καριέρα μου. Στον Ολυμπιακό έχω δουλέψει με πολλούς καλούς παίκτες όπως ο Ολαϊτάν, ο Μήτρογλου και ο Σαβιόλα».

Για το αν θα ήθελε να εργαστεί στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο όταν τελειώσει την καριέρα του: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο γιατί είμαι ενεργός ποδοσφαιριστής. Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα το σκεφτώ. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ και η οικογένεια μου περνάμε καλά στην Ελλάδα, οπότε θα ήταν μια καλή προοπτική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.