Χασομέρης: «Μας βοηθάει η έδρα μας»(video)

Η παραμονή παραμένει ο ρεαλιστικός στόχος για τον Πανθρακικό όπως τόνισαν στην κάμερα του novasports οι Μακρυδημήτρης και Χασομέρης.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 20:14

Η παραμονή παραμένει ο ρεαλιστικός στόχος για τον Πανθρακικό όπως τόνισαν στην κάμερα του novasports οι Μακρυδημήτρης και Χασομέρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

Μακρυδημήτρης: «Ο Κάσες είναι σημαντική απουσία εχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίο παίχτης, όμως η ομάδα έχει ομοιογένεια, παίζουμε όλοι για την ομάδα, σήμερα νομίζω ήμασταν καλύτεροι , ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το κάτι παραπάνω και φτάσαμε στη νίκη με ευρύ σκορ.
Συνδύασες τα γενέθλια σου με τη νίκη. Μια ευχή για σένα;
Υγεία και μόνο υγεία
Θα μπορούσε ο Πανθρακικός να παίξει Ευρώπη;
Ο στόχος είναι η παραμονή και μόνο αυτό. Όταν την εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τότε ότι καλύτερο ας έρθει στη συνέχεια.

Χασομέρης: «Επιβάλαμε το παιχνίδι μας, καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο έστω και με κακό αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και πολλά γκολ.
Μας βοηθάει η έδρα μας, παίζουμε καλύτερα εδώ πέρα αν και εκτός αν ήμασταν πιο προσεκτικοί  θα είχαμε πάρει πιο πολλούς βαθμούς.
Όταν το ματς είναι στην ισοπαλία και η ώρα περνάει  προσπαθείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πετύχεις το γκολ. Νομίζω δεν σταματήσαμε λεπτό και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.
Όσο πιο ψηλά είμαστε παίζουμε πιο άνετα. Ο στόχος των πλέι οφ είναι πολύ μακρινός για μας. Πρώτα να σωθεί η ομάδα και μετά βλέπουμε».