Ντούνης:«Όταν φάγαμε το 3ο καταρρεύσαμε»(video)

Βαρύ ήταν το κλίμα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μετά τα τέσσερα γκολ από τον Πανθρακικό. Οι Κολοβός και Ντούνης μιλώντας στην κάμερα του novasports, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας τους στο Β' ημίχρονο.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 19:43

Βαρύ ήταν το κλίμα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μετά τα τέσσερα γκολ από τον Πανθρακικό. Οι Κολοβός και Ντούνης μιλώντας στην κάμερα του novasports, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας τους στο Β' ημίχρονο
Αναλυτικά οι δηλώσεις

Κολοβός
: «Το 4-1 είναι βαρύ για την ομάδα μας δεν περιμέναμε να εξελιχτεί έτσι το ματς όμως πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς.
Σίγουρα χάσαμε την συγκέντρωση μας  σε κάποιο σημείο, τα γκολ του Πανθρακικού ήταν πολύ ωραία-άπιαστα αλλά για να χάσεις ένα ματς  έχουμε κάνει και εμείς λάθη.
Μπήκαμε δυνατά στο Β' ημίχρονο και δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι.
Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και είναι πολλά τα παιχνίδια. Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς.  Ο κόουτς θέλει να κάνει ροτέσιον αλλά δεν μπορεί, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο εμείς».

Ντούνης : «Κάναμε πολύ καλό 1ο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαν καλά τα πράγματα για μας.
Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε στη συνέχεια, πιέσαμε αλλά φάγαμε το τρίτο και καταρρεύσαμε .
Πόσο σημαντικό είναι ότι σημείωσε το γκολ 2000 στην ιστορία του Πανιωνίου;
Σίγουρα είναι σημαντικό αλλά εγώ ήθελα να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Δυστυχώς χάσαμε και τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.
Το κύπελλο είναι στους στόχους μας. Ο ΟΦΗ είναι βατός αντίπαλος και πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στα ημιτελικά.
Είναι δύσκολο για μας τα συνεχόμενα παιχνίδια γιατί το ρόστερ είναι μικρό όμως ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε στο τέλος»