Παπαδόπουλος: “Αξιοι της τύχης μας”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τα είχε με τη διαιτησία, αλλά και με την ομάδα του η οποία αν και προηγήθηκε με 3-1 δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι τέλος το προβάδισμα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τα είχε με τη διαιτησία, αλλά και με την ομάδα του η οποία αν και προηγήθηκε με 3-1 δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι τέλος το προβάδισμα.

«Όταν προηγείσαι 0-2 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και παρότι με 10 παίκτες κάνει το 1-3 προς το τέλος, είσαι άξιος της τύχης σου. Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Σίγουρα δεν μπορείς να πεις αλλά αυτά δεν γίνονται. Και τα τρία γκολ που βάλαμε ήταν για σεμινάριο. Μας βγαίνει η ψυχή για να μπορέσουμε να βγάλουμε τέτοιες φάσεις.

Πίστευα  πως θα κάναμε μεγάλη νίκη που θα έδινε ώθηση σε όλους, στη διοίκησης στους παίκτες και πάνω απ’ όλα στον κόσμο. Αδικο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να πω για τη διαιτησία όταν είμαστε μπροστά με 1-3 αλλά έλεος, ντροπή. Και το πρώτο και το δεύτερο γκολ είναι άκυρα. Εδώ μου είπε ο διαιτητής πως αν δεν βγάλω τον Αγκάνθο θα τον αποβάλει.

Λέω ξανά, μπορούσαμε να τους κερδίσουμε όλους. Ακόμη και με δέκα κάναμε το 1-3. Θα τους κερδίζαμε όλους σήμερα. Αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάω να τους βάλω χέρι στα αποδυτήρια για τα γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος και με έδιωξαν. Ακόμη και στον Ηρακλή είναι αγκωνιά στο τέλος και αποβολή. Και μετά ο παίκτης που ήταν να βγει μας έβαλε το γκολ. Κάναμε χαρακίρι, φταίμε εμείς αλλά έγιναν απίστευτα πράγματα.

Τι να σηκώσω τα χέρια ψηλά δεν μπορώ; Πρώτη φορά μου λένε βγάλε ένα παίκτη έξω γιατί θα αποβάλει. Ελπίδα ήταν οι τρεις βαθμοί σήμερα. Κάθε μέρα θα βελτιώνεται  η ομάδα, όμως οι τρεις σημερινοί βαθμοί, ακόμη και ο ένας θα ήταν η σωτηρία του Αρη.

Ελάτε στη θέση μου, ένας προπονητής τι να πει; Μου είπε ο διαιτητής πως θα με γράψει και θα τιμωρηθώ αν συνεχίσω να μιλάω. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και βλέπεται πως της φέρονται. Για 4-5 γκολ ήταν το σημερινό ματς. Αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα, βάλανε γκολ από καραμπόλες από οφσάιντ από ανάποδες αποφάσεις.

Εμείς φταίμε. Άλλοι γίνονται μάγκες που δεν αξίζει και άλλοι δεν γίνονται στην Ελλάδα. Στη Ελλάδα τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.