Σαλπιγγίδης: «Φυσιολογικό να έχει απαιτήσεις ο προπονητής» (video)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης χαρακτήρισε δικαιολογημένες τα «παράπονα» του Χουμπ Στέφενς για τα άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 20:38

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης χαρακτήρισε δικαιολογημένες τα «παράπονα» του Χουμπ Στέφενς για τα άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε επίσης ότι τα γκολ που πέτυχε επί της Βέροιας ήταν μια τονωτική ένεση για τον ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κατά τη βράβευσή του ως MVP:

Για τον αγώνα:
«Είναι ευχάριστο που μπήκαμε δυνατά και πετύχαμε γρήγορα τρία γκολ. Είναι δύσκολο να βάλεις τρία γκολ σε 13 λεπτά».

Για τις μεταγραφές των Μαντούρο, Μάρτενς:
«Φυσικά θα βοηθήσουν, θα χρειαστούν όλα τα παιδια. Χρειάζονται οι μεταγραφές. Έχουμε γεμάτο ρόστερ, δεν υπάρχουν απλά 14 παίκτες και οι υπόλοιποι να συμπληρώνουν».

Για τα παράπονα του Στέφενς αναφορικά με τα άσχημα διαστήματα του ΠΑΟΚ:
«Όλα παίζουν ρόλο και είναι φυσιολογικό ο προπονητής να έχει απαιτήσεις. Είναι φυσιολογικό και να μην έχουμε τον έλεγχο για ενενήντα λεπτά».

Για την περίπτωση απόκτησης επιθετικού:
«Έχουν ακουστεί πολλά και κάποιες φήμες που δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Σε όποια θέση και αν έρθει παίκτης εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είναι καλό να υπάρχουν προσδοκίες. Πάντως η ομάδα πετυχαίνει γκολ, δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν και ματς που δεν μπαινει η μπάλα. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό».

Για τα γκολ που πέτυχε:
«Το γκολ είναι μία τονωτική ένεση. Συνειδητά εμένα δεν με επηρεάζει. Μερικές φορές χάνω αυτά που δεν χάνονται και από την άλλη μπαίνουν τα δύσκολα. Εγώ έχω μάθει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό είτε τα πράγματα πάνε καλά είτε όχι».

Για το γεγονός ότι συχνά αλλάζει θέση:
«Δεν είναι πολύ εύκολο να αλλάζεις θέση, αλλά το ποδόσφαιρο και οι απαιτήσεις του προπονητή εξελίσσονται. Προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε αυτά που ζητάει ο προπονητής».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο κύπελλο:
«Είμαστε ξεκάθαρα το φαβορί, αλλά όλα θα φανούν στον γήπεδο. Ο Απόλλων θα θέλει να κυνηγήσει την πρόκριση. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».