Μάντζιος: «Η καλύτερη μας εμφάνιση»(video)

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος, αυτή της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης τύπου.

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος, αυτή της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά:
«Κάναμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος δεν αλλάζει, καθώς ήταν και είναι η σωτηρία. Μας ικανοποιεί η σταθερότητα και οι εμφανίσεις της ομάδας και αυτή η ευρεία νίκη μας κάνει χαρούμενους. Η νίκη αφιερώνεται στον Κάσες, ο οποίος στάθηκε άτυχος. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την προσπάθεια και εύχομαι να βρει το δρόμο. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στη σημερινή αναμέτρηση».

Για το πόσο φάνηκε η απουσία του Κάσες: «Ο Κάσες είναι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής, με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας. Καλύψαμε το κενό του Κάσες με ένα διαφορετικό σχηματισμό μπροστά. Ο Χασομέρης έδειξε πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος, όπως και ο Καθάριος, ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί σε μία άγνωστη για αυτόν θέση και τα πήγε πολύ καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Μπαικαρά υπέστη ένα διάστρεμμα, δεν ξέρουμε όμως την σοβαρότητα. Ο Ντιόγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν μπόρεσε να παίξει όλο το παιχνίδι. Ο Κάσες θα λείπει περίπου 1.5 μήνα».

Για το αν η ομάδα αλλάζει στόχους: «Η ομάδα δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στόχος είναι η σωτηρία και δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα».

Για τις ευκαιρίες σε νέους ηλικιακά αθλητές: «Φύγανε κάποιοι ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να καλύψουμε αυτά τα κενά με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Σαν προπονητής μου αρέσει να βγάζω και να δουλεύω με νέα παιδιά. Αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας , τότε σίγουρα θα πάρουν ευκαιρίες και τα παιδιά».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανιωνίου Κώστας Παναγόπουλος τόνισε πως τόσο το αποτέλεσμα όσο και τον αγώνα με τον Πανθρακικό θα ήθελε να τον ξεχάσουν γρήγορα.
«Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη και στον κύριο Μάντζιο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Θεωρώ τον Πανθρακικό ως την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε το γκολ αλλά ισοφαρίσαμε. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο χαμένες ευκαιρίες του Κολοβού δεν έδειχνε σε τίποτα την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σίγουρα το σκορ είναι κάτι που θέλουμε να ξεχάσουμε καθώς είναι πολύ βαρύ. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μπορώ να κρατήσω είναι ότι θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε τη νίκη. Το γεγονός πως παίξαμε την Πέμπτη ίσως μας αποσυντόνισε, ωστόσο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του Πανιωνίου στη συνέχεια είπε: «Ημερολογιακά σε 30 ημέρες θα δώσουμε 9 παιχνίδια. Υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν να βρουν ρυθμό και παράλληλα να κρατήσουνε δυνάμεις, γιατί είμαστε ομάδα συνόλου και αν βρεθούνε σε κακή ημέρα , τότε θα έχουμε πρόβλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.