Στέφενς: «Ευχαριστημένοι με τη νίκη»

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα με τη Βέροια, αλλά όχι και στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς.

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα με τη Βέροια, αλλά όχι και στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε ότι ίσως δεν χρειαστεί η απόκτηση τρίτου επιθετικού, δεδομένου ότι υπάρχει και ο Ολίσε, ο οποίος άνοιξε σήμερα το σκορ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε υψηλό ρυθμό και σκοράραμε τρία γκολ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω. Πάντως είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το ενδεχόμενο να μην αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τρίτο επιθετικό:
«Γιατί όχι; Έχουμε και τον Ολίσε».

Για το αν μπορεί να παίξει ως επιθετικός ο Ολίσε:
«Ο Σέκου παίζει ως ακραίος. Ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς σήμερα αλλά μετά έκανε και εκείνος αρκετά λάθη. Στο ματς με τον Ηρακλή χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Κλάους και τα πήγε καλά. Θα μπορούσα να πω ότι με τον Σέκου έχουμε 2,5 φορ, μαζί με τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. Ίσως να συνεχίσουμε με αυτούς».

Για το ρόστερ σε συνδυασμό με τις απουσίες στην άμυνα:
«Είναι καλό να έχεις ανταγωνισμό στην προπόνηση. Όλοι οι παίκτες έχουν τις ευκαιρίες τους. Σήμερα είδατε ότι λόγων των απουσιών του Τζαβέλλα, του Βίτορ και του Κατσικά έπρεπε στο κέντρο της άμυνας να βάλουμε έναν  παίκτη που δεν έχει παίξει πολύ σε αυτή τη θέση, τον Σκόνδρα, κι όμως αντεπεξήλθε καλά».

Για τα γρήγορα γκολ:
«Έχω πει ότι θέλω να σκοράρουμε πολύ. Σήμερα έγινε αυτό, το ματς απλοποιήθηκε όμως αντί να προσπαθήσουμε για το τέταρτο και το πέμπτο γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Επίσης ήθελα να αλλάξω κάποιους παίκτες νωρίτερα, όμως εκείνη τη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ και έπρεπε να δώσω χρόνο στην ομάδα να ξαναβρει το ρυθμό της. Ακόμη και έτσι είμαι χαρούμενος που κάποιοι ξεκουράστηκαν».

Για την εικόνα στο κέντρο του γηπέδου με τους Κάτσε, Μαντούρο:
«Με αυτούς τους παίκτες η μπάλα πηγαίνει πιο γρήγορα στους επιθετικούς, σε σχέση με τους Λάζαρ και Τζιόλη. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να ακολουθήσουν αυτό το ρυθμό και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα».

Για το αν οι αγώνες του Κυπέλλου και του Europa League είναι πιο σημαντικοί από εκείνους του πρωταθλήματος:
«Ρωτήστε τι έχω πει στους παίκτες μου. Πάντα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο».

Οι δηλώσεις του Ντόστανιτς:

«Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε και πάλι ότι έχουμε πρόβλημα στο ξεκίνημα. Με τέτοιο αντίπαλο είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις κάτι, το παιχνίδι τελειώνει από την αρχή. Είπα στην ανάπαυλα ότι στο δεύτερο μέρος πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Μας μένουν ακόμη 13 ματς και κάθε ματς θα είναι πόλεμος για να παραμείνουμε στην κατηγορία, πρέπει να το καταλάβουν αυτό οι παίκτες μου. Εμείς δεν είμαστε στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, τον οποίο συγχαίρω για τη δίκαιη νίκη».

Για την εικόνα της Βέροιας:
«Ξέρετε ότι στα τελευταία παιχνίδια είχαμε απουσίες. Προσπαθώ να φτιάξω μία άμυνα που θα κρατήσει αποτελέσματα. Για εμάς είναι πιο σημαντικό το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό, απ’ όσο το σημερινό με τον ΠΑΟΚ, που όπως προείπα είναι σε άλλο επίπεδο. Γι’ αυτό κατάρτισα την ενδεκάδα σε συνάρτηση και με το επόμενο ματς».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Καλή ομάδα που μπορεί να παίξει μεγάλο ποδόσφαιρο. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.