Το μυαλό στο Κύπελλο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την Κυριακή την ευκαιρία να πάρουν ...μικρές ανάσες και απόλαυσαν το ρεπό τους, αφού ακολουθεί ένας αγωνιστικός μαραθώνιος με δύσκολες αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την Κυριακή την ευκαιρία να πάρουν …μικρές ανάσες και απόλαυσαν το ρεπό τους, αφού ακολουθεί ένας αγωνιστικός μαραθώνιος με δύσκολες αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Πλατανιά, οι Πράσινοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και θέλουν να κάνουν το απόγευμα της Τετάρτης στη Λεωφόρο το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα διαπιστώσει στην προπόνηση της Δευτέρας την κατάσταση των Ντέιβιντ Μέντες (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Βίκτωρα Κλωναρίδη ( σφίξιμο στη γάμπα) και Γιώργου Κουτρουμπή (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), ενώ θα αποφασίσει σε ποιους αγώνες θα εκτίσουν την ποινή καρτών οι Μπεργκ (τέσσερις κίτρινες κάρτες) και Λαγός (επτά κίτρινες κάρτες).

* Ο Γιάννης Σταματάκης θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο ματς της ομάδας Νέων Παναθηναϊκός- Πλατανιάς. Ο 19χρονος μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.