Γιάντσης: «Είχαμε πάθος και πίστη» (video)

Στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι απέδωσε την απίστευτη ανατροπή επί του Άρη ο Δημήτρης Γιάντσης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι απέδωσε την απίστευτη ανατροπή επί του Άρη ο Δημήτρης Γιάντσης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Στο ποδόσφαιρο αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν τελειώνει ποτέ ένα παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Άρης θα έρθει να αμυνθεί καλά, βρεθήκαμε δύο φορές με δύο γκολ πίσω στο σκορ όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν ένα ματς κατάλληλο για καρδιοπαθείς. Είναι η χαρά του φιλάθλου αυτά τα παιχνίδια. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Κερδίσαμε εμείς αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια πιο σοβαρά γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν εννοώ ότι φταίει η άμυνα μας αλλά όλοι. Από εκεί και πέρα είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί για εμάς, βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάντσης.

Για το τι έδωσε τη νίκη: «Νομίζω η πίστη και το πάθος. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν τα κυριότερα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή αν και είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε στα Γιάννινα για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο ΠΑΣ είναι με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Λεβαδειακός κόντρα στον ΠΑΣ: «Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγής γιατί όπως είδαμε σήμερα στο σπίτι μας δεχτήκαμε τρία γκολ. Νομίζω αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε και από εκεί και πέρα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Επιστρέφει και ο Βαγγέλης Μάντζιος και νομίζω θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Κώτσιος δήλωσε: «Καταρχάς να πως ότι πρωταγωνιστής δεν ήμουν εγώ αλλά ο Λεβαδειακός. Ήμασταν σίγουροι ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως ο Άρης, που σίγουρα δεν θα παρατήσει το πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι πολλοί τον έχουν ξεγραμμένο. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι πολύ καλός στις αντεπιθέσεις και το πληρώσαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Όμως επειδή το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο και συγκλονιστικό άθλημα δεν παρατήσαμε το παιχνίδι σε κανένα σημείο και στο τέλος καταφέραμε και κερδίσαμε. Ευχαριστούμε τον Θεό, την τύχη και όλα τα παιδιά που προσπάθησαν για να καταφέρουμε αυτό το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να βελτιωθούμε στη συνέχεια γιατί δεν γίνεται να τρως τρία γκολ και να βάζεις τέσσερα».

Για το γεγονός ότι παρά την καλή του παρουσία στην άμυνα καταφέρνει να σκοράρει κιόλας: «Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και όποτε μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να συνεισφέρω για να πάει ο Λεβαδειακός καλύτερα. Έχει την ποιότητα για να πάει καλύτερα. Νιώθω ευλογημένος αν και το έχω πει και παλαιότερα ότι προτιμώ να μην δέχομαι γκολ στην άμυνα από το να πετυχαίνω γκολ. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα».

Για το που οφείλεται η αγωνιστική βελτίωση του Λεβαδειακού στο δεύτερο ημίχρονο: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι που αντιμετωπίζεις μία ομάδα η οποία πρέσαρε καλά στο γήπεδο σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να διασπάσεις μια τέτοια άμυνα. Χρειάζεται πολύ ποιότητα και τρέξιμο για να διασπάσεις τέτοιες άμυνες, κάτι το οποίο εμείς δεν είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε και εμείς όπως και ο Άρης και ήρθε αυτό το συγκλονιστικό αποτέλεσμα».

Για το αν θα ήταν ευχαριστημένος σε περίπτωση που του έλεγαν στο 3-1 ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο: «Ευχαριστημένος θα ήμουν σίγουρα αν μου έλεγαν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε 3-3 γιατί από 3-1 είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις τέτοιο ματς. Αλίμονο αν δεν ήμουν ευχαριστημένος. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομορφιά του και για αυτό χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα και δεν το περίμενα να είναι τόσο χαμηλά. Στην αρχή της περιόδου στόχευε για πολύ ψηλότερα. Παίζουμε με μία ιστορική ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί, με πολύ κόσμο και χρειάζεται σοβαρότητα και πολύ αγωνιστικότητα για να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά ευελπιστώ ότι αν βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία και αγωνιστούμε με πάθος ίσως μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό».

Για τις μεταγραφές της ομάδας: «Κάθε ποδοσφαιριστής καλός χρειάζεται σε όλες τις ομάδες. Είναι μία λύση για κάθε προπονητή. Όταν υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και στον πάγκο, μία αλλαγή μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Όπως έκανε και ο Γιάντσης σήμερα,  ο οποίος ήταν καταπληκτικός και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αλλαγές γιατί αυτοί μας βοήθησαν και μας έδωσαν ώθηση να πετύχουμε αυτή τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.