Βλέπει πλέι οφ ο Πανθρακικός (video)

Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Παρακολουθείστε την εξέλιξη του ματς μέσα από το novasports.gr

Σαρωτικός ο Πανθρακικός διέλυσε στην Κομοτηνή τον Πανιώνιο με 4-1  εφτασε στις οχτώ νίκες και καλοβλέπει την είσοδο του στα πλέι οφ και την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Θρακιώτες ήταν πολύ καλοί ίσως στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση,πάνω σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή του παιχνιδιού και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Τζάνη έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.

Ο Ίγκορ στο 16′ ο Ρομέου στο 59′, ο Χασομέρης στο 63′ και ο Τζάνης  στο 68′ τα γκολ του Πανθρακικού ενώ για τον Πανιώνιο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 προσωρινά ο Ντούνης στο 27ο λεπτό.

Τα πλάνα των προπονητών
Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε το παιχνίδι με το αγαπημένο του 3-5-2, έχοντας το Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια και τους Μακρυδημήτρη, Εμπόου και Σαρακατσάνο τριάδα στην άμυνα.
Στη μεσαία γραμμή ο Ρομέου, ο Λαδάκης και ο Μπαϊκαρά, στις δύο πτέρυγες ο Ντιόγκο με τον Παπαγεωργίου και στην επίθεση ο Τζάννης, με τον Ίγκορ.

Με σύστημα 3-5-2 κατέβασε τον Πανιώνιο και ο Παναγόπουλος. Ο Ανέστης ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Κουλουχέρη, Λαμπρόπουλο και Αυλωνίτη τριάδα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ο Μητρόπουλος, ο Παντίδος και ο Ντούνης με τους Κούρο και Κούρντι στις πτέρυγες και τους Αραβίδη, Κολοβό στην επίθεση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο για το παιχνίδι έχοντας εντελώς αντίθετα το δείκτη της ψυχολογίας τους. Από την μια ο Πανιώνιος να προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και από την άλλη ο Πανθρακικός να παίζει χωρίς τον Κάσες  και προερχόμενος από την «σφαλιάρα» στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι παρ όλα αυτά ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παρά το γεγονός πως το γήπεδο ήταν με πολύ νερό, κατάφεραν να δώσουν έναν πολύ γρήγορο ρυθμό στο ματς.
Έχοντας χάσει με το Ρομέου δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα 13 λεπτά ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ιγκορ στο 16ο λεπτό του παιχνιδιού Ο Τζάνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 9ο προσωπικό του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο 27ο λεπτό κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και ουσιαστικό στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Πανθρακικού, ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1 με πολύ ωραίο γκολ του Ντούνη.
Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με τους  «κυανέρυθρους» να έχουν ισορροπήσει κάπως το ματς από το γκολ της ισοφάρισης και μετά.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Πανθρακικός ήταν καταιγιστικός και αφού στο 54ο λεπτό ο Ανέστης απέκρουσε το τετ α τετ του Ιγκόρ, στο 59ο λεπτό οι Θρακιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα.
Ύστερα  από φάση διαρκείας στα καρέ των «κυανέρυθρων», ο Ρομέου με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι αφού προηγουμένως το σουτ του Βραζιλιάνου είχε βρει στο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χασομέρης με δυνατό σουτ άφησε άγαλμα τον Ανέστη  και έγραψε το 3-1 για τους γηπεδούχους και το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Τζάνης με ένα πανέμορφο γκολ στο 68′ με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Τ.Κάκος (Κέρκυρας)
Κίτρινες : Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Καθάριος – Κουλουχέρης
 
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Απόστολος Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Έμποου, Μπαϊκαρά (32΄ Χασομέρης), Τζάνης (80΄ Μολίνα), Ντιόγκο (46΄ Καθάριος)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Ανέστης, Αραβίδης, Ντούνης (66΄ Γιάννου), Κολοβός (52΄ Λάζνικ), Κουλουχέρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος (76΄ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.