ΠΑΟΚ – Βέροια μέσα από αριθμούς

Για τους λάτρεις των αριθμών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε την επικείμενη αναμέτρηση με τη Βέροια μέσα από αναφορές που έχουν να κάνουν μ' αυτούς.

Για τους λάτρεις των αριθμών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε την επικείμενη αναμέτρηση με τη Βέροια μέσα από αναφορές που έχουν να κάνουν μ’ αυτούς. Αναλυτικά το κείμενο, όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «13 αγώνες έχει δώσει με αντίπαλο τη Βέροια έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στους εννιά από αυτούς έφυγε νικητή, τρεις έληξαν ισόπαλοι, ενώ η ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να φύγει μια φορά νικήτρια 2-1 στις 28 Ιανουαρίου 1968, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

27 έναντι 6 είναι τα γκολ στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στην Τούμπα, με την Βέροια να μην έχει σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στη Θεσσαλονίκη, τρεις για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο. Μάλιστα δεν είχε παραβιάσει την εστία του ΠΑΟΚ στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς εντός και εκτός έδρας ματς, μέχρι το γκολ του Μρντάκοβιτς που μείωσε το σκορ σε 2-1 στη νίκη του ΠΑΟΚ στην Βέροια.

4 φορές ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει με 2-0 της Βέροιας στην Τούμπα, σκορ που είναι το αγαπημένο του στις μεταξύ τους κόντρες, ενώ υπάρχουν και δύο νίκες με 3-1. Οι τρεις ισοπαλίες είναι όλες με 0-0, ενώ η ευρύτερη νίκη επί της Βέροιας είναι το 5-0 στις 19 Δεκεμβρίου 1971.

Χατ τρικ είχε σημειώσει στις 6 Νοεμβρίου 1966 ο Μαχαιρίδης για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς που έγινε στην Τούμπα ανάμεσα στον Δικέφαλο και την Βέροια. Το τελικό 3-1 είχε γίνει με σουτ από 30 μέτρα του Κεφαλίδη, ενώ ο Μαχαιρίδης άνοιξε το σκορ στο 6′ μετά από δοκάρι του Θεοφανίδη, στο 18′ έκανε το 2-0 από πάσα του Αφεντουλίδη και έγραψε το 3-0 στο 56’».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.