Εκπληκτική ανατροπή του Λεβαδειακού (video)

Αφού δεν μπόρεσε ούτε τώρα, τότε δύσκολα ο Αρης θα μπορέσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία. Οι "κίτρινοι" προηγήθηκαν με 3-1 στο 82', αλλά στα εναπομείναντα λεπτά ο Λεβαδειακός κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και γυρίσει ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.

Αφού δεν μπόρεσε ούτε τώρα, τότε δύσκολα ο Αρης θα μπορέσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία. Οι “κίτρινοι” προηγήθηκαν με 3-1 στο 82′, αλλά στα εναπομείναντα λεπτά ο Λεβαδειακός κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και γυρίσει ένα ματς που έμοιαζε χαμένο. Ο Μπουγαϊδης μέχρι το 77′ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, αλλά σε εκείνο το λεπτό αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

 Οι αμυντικοί των γηπεδούχων πήραν χαμηλό βαθμό στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, καθώς ο Αρης στις τέσσερις ευκαιρίες του είχε πετύχει τρία γκολ, αλλά πήραν υψηλό βαθμό επιθετικά, αφού πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδος τους. Συγκεκριμένα ο Κώτσιος έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα και μία ο Ιντζίδης. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Βαρέλα -έκανε το ντεμπούτο του- στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.  Για τους ηττημένους ο Μπακασέτας -και αυτός στο ντεμπούτο του σκόραρε δύο φορές πριν αποχωρήσει με ενοχλήσεις, ενώ ο Μανιάς είχε κάνει το 1-3 στο 82′.

Ο Αρης έμεινε στους 12 βαθμούς και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με το Λεβαδειακό, ο οποίος έφτασε τους 23 βαθμούς και απομακρύνθηκε περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είχε τους νέους, αλλά…

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε για πρώτη φορά στη διάθεση του τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδος του και τους έριξε αμέσως στη μάχη. Ο Μπουγαϊδης ήταν κυρίαρχος στην άμυνα και μάλιστα από δικό του κλέψιμο και δική του ασίστ, ο Αρης κατάφερε να προηγηθεί στο 30′. Ο Μπακασέτας ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, συνδυάζοντας έτσι το ντεμπούτο του με γκολ.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο Λεβαδειακός ήταν πιο απειλητικός, με τον Γουναρίδη να αντιδρά σωστά σε όλες τις περιπτώσεις και να κρατά ανέπαφη την εστία του. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων για ισοφάριση, οι “κίτρινοι” κρατούσαν το προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν στις αρχές του δευτέρου μέρους. Ένα λεπτό μετά τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Καπό (47′), ο Μπακασέτας βρέθηκε για δεύτερη φορά σε θέση βολής και με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδος του.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να… μπει ξανά στο παιχνίδι στο 64′, με τον Κώτσιο να εκμεταλλεύεται την άψογη σέντρα του Καπό, αλλά και το λάθος της αντίπαλης άμυνας που τον άφησε αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι. 

Από ωραίος… μοιραίος

Ο Μπουγαϊδης που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, στο 77′ αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και άφησε για το υπόλοιπο του αγώνα τον Αρη με δέκα παίκτες. Αρχικά, οι παίκτες του Παπαδόπουλου δεν πτοήθηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς ο Μανιάς στο 82′ έκανε το 1-3, δίνοντας εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στους “κίτρινους”.

Ο Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να αποσύρει τον Μπακασέτα που ένοιωσε ενοχλήσεις, ενώ στο ημίχρονο άλλαξε τον Αγκάνθο με τον Τάτο, αφού ο Ισπανός είχε δεχθεί κίτρινη για διαμαρτυρία, ενώ παράλληλα θέλησε με την είσοδο του Ελληνα να διαχειριστεί καλύτερα το ρυθμό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, με τον Καραγεωργίου να ρίχνει στον αγώνα τον Ιντζίδη για τις στημένες φάσεις και τους Γιάντση, Βαρέλα για να βοηθήσουν επιθετικά. Οι κινήσεις αυτές έφεραν αποτέλεσμα  και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδος του.

Στο 84′ Ο Ιντζίδης δικαίωσε τον προπονητή του και με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Γιάντση μείωσε σε 2-3, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Βοιωτοί “χτύπησαν” και πάλι από τον αέρα. Ο Κώτσιος νίκησε τους πάντες στον αέρα και με το κεφάλι ισοφάρισε σε 3-3. Την ολική ανατροπή πέτυχε ο βαρέλα στο ντεμπούτο του. Ο τελευταίος στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Γουναρίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στα τελευταία λεπτά με ενοχλήσεις.

Ο Αρης όπως και στην Κρήτη με τον Εργοτέλη δεν κατάφερε στο τέλος να διατηρήσει το προβάδισμα και έτσι απέτυχε να βάλει στο σακούλι του κάποιο βαθμό.

Κίτρινες: Ροζέριο, Καπό, Πετράτσι – Μπουγαϊδης, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Σουνάς, Βλάχος, Μανιάς, Γουναρίδης
Κόκκινη: Μπουγαϊδης (δεύτερη κίτρινη στο 77΄)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Λυκογιάννης, Γεωργίου (80΄ Γιάντσης), Κώτσιος, Μουλόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Πετράτσι (80΄ Βαρέλα), Κονέ, Ορτέγκα, Ροζέριο (74΄ Ιντζίδης), Καπό
AΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Γουναρίδης, Τσουμάνης, Μπουγαίδης, Γιαννίτσης, Βλάχος, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Σουνάς (70΄ Ηρακλής), Μπακασέτας (80΄ Κύργιας), Μανιάς, Αγκάνθο (46΄ Τάτος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.