Ντομίνγκες: «Να γράψουμε ιστορία»

Να καταφέρει ο Ολυμπιακός φέτος να γράψει ιστορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα δίχως ήττα, θέλει ο Τσόρι Ντομίγνκες.

Να καταφέρει ο Ολυμπιακός φέτος να γράψει ιστορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα δίχως ήττα, θέλει ο Τσόρι Ντομίγνκες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς επίσης και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League. Ο Ντομίνγκες μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά:

Για τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός επί ελληνικού εδάφους: “Είναι σημαντικό για όλους μας και για τον σύλλογο να γράψουμε ξανά ιστορία. Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ που κυνηγάμε και να προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε πολύ καλοί σε όλες τις γραμμές. Είναι ένας μεγάλος στόχος για μένα προσωπικά, για τους συμπαίκτες μου και για τον σύλλογο”.

Για τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ: “Δεν μπορούμε να μη σκεφτόμαστε τα ματς με τη Μάντσεστερ και να έχουμε το νου μας σ’ αυτά που μεσολαβούν. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι προηγείται το πρωτάθλημα. Βεβαίως όλοι γνωρίζουν ότι τα ματς με τη Γιουνάιτεντ είναι ξεχωριστά. Θέλουμε να παίξουμε καλά, γιατί υπάρχουν πολλά κίνητρα και προσδοκίες. Έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Θέλουμε όμως να τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και την κατάλληλη στιγμή να δούμε τη Μάντσεστερ”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Πιστεύω πως πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Η προπόνηση και η σκληρή δουλειά σε κάνουν καλύτερο. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα, να ικανοποιώ τον κόσμο και τον σύλλογο”.

Για τους επιθετικούς της ομάδας: “Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα κι εμπειρία. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλοι καλύτεροι μέσω του συναγωνισμού. Ο Σαβιόλα κι ο Μήτρογλου είναι σπουδαίοι επιθετικοί. Υπάρχουν όμως κι ο Ολαϊτάν κι ο Σέποβιτς. Είναι ωραίο να παίζω με τέτοιους επιθετικούς”.

Μία σύγκριση του αγώνα με τους Αγγλους και αυτού της Ζενίτ απέναντι στη Μπάγερν (4-0) που είχε αγωνιστεί: “Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αδύνατα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και σε πολύ καλή φόρμα. Ήταν σημαντικά εκείνα τα ματς για μένα. Σε λίγο καιρό θα παίξουμε με μία ιστορική ομάδα κι έχουμε τις δικές μας πιθανότητες να προκριθούμε”.

Για το τέλος της καριέρας του: “Είναι αλήθεια ότι μου πάνε τα ερυθρόλευκα. Με τη Ράγιο πέρυσι είχαμε ιστορική χρονιά. Είμαι ευτυχισμένος πραγματικά στον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο όμως να πω από τώρα αν θα τερματίσω την καριέρα μου στη ομάδα. Δεν σκέφτομαι από τώρα το φινάλε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.