Στην τελική ευθεία για επιθετικό

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να λαμβάνουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 09:48

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να λαμβάνουν τις τελικές τους αποφάσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χουμπ Στέφενς φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Μποζίνοφ, Ομπάσι, Τζούνιορ Μοράες, Λαριβέι, Ελ Χαμνταουί, Τραορέ, Μαρικά και Φόσεν. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός του για τη γραμμή κρούσης του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στην ομάδα του, χωρίς να χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής στην Τούμπα. Οι διοικούντες του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι έτοιμοι να επισπεύσουν τις επαφές, καθώς η απόκτηση ενός επιθετικού έχει κριθεί και από τους ίδιους επιτακτική ανάγκη, εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Στόχος της διοίκησης είναι η συγκεκριμένη μετεγγραφή να προκαλέσει αίσθηση στους φιλάθλους της ομάδας και να βοηθήσει με την αξία του και στην άνοδο της ομάδας. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα έχει μέλλον και θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη στη δύση της καριέρας του.