Μοναδικός στόχος η νίκη

Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας (17:15 Novasports 2).

Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας (17:15 Novasports 2). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος επί του Ηρακλή, ενώ προηγούμενος είχε ηττηθεί 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Γλύκο να παίρνει θέση στην εστία. Οι Κατσουράνης και Σκόνδρας θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Κίτσιου και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας. Οι Κάτσε και Μαντούρο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, ενώ ο Νίνης θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι Λούκας και Ολίσε θα ξεκινήσουν στα άκρα της επίθεσης, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχει την προϊστορία με την πλευρά του, καθώς σε σύνολο 13 αγώνων, μετρά εννέα νίκες. Η «βασίλισσα» του Βορρά έχει πανηγυρίσει μια φορά τη νίκη (2-1, 1968), ενώ τρεις αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.