Με τους νέους κόντρα στον Λεβαδειακό

Με τα χειμερινά του μετεγγραφικά αποκτήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Λεβαδειακό την Κυριακή στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής (15:00 Novasports 2).

Με τα χειμερινά του μετεγγραφικά αποκτήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Λεβαδειακό την Κυριακή στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής (15:00 Novasports 2). Ο Σούλης Παπαδόπουλος φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση της Βοιωτίας, στην οποία οι «κίτρινοι» θέλουν βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στην προσπάθεια που καταβάλουν για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γουναρίδης αναμένεται να καθίσει στην εστία του Άρη, με τους Κύργια και Μπουγαΐδη να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Βλάχος και Τσουμάνης θα είναι οι δυο μπακ, με τον Οικονομόπουλο να αγωνίζεται σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Καμινιώτης και Σουνάς θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι. Οι Μανιάς, Μπακασέτας και Αγκάνθο θα είναι οι τρεις της επιθετικής γραμμής.

Στα μετεγγραφικά, οι «κίτρινοι» περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Παπαστεριανό. Ο Έλληνας παίκτης δεσμεύεται με την Κονκόρντια και μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος ,θα υπογράψει στους «κίτρινους». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Άρη ζήτησαν από τον παίκτη να πιέσει και αυτός από την πλευρά του, ώστε να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στους «κίτρινους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.