Ημέρα αποφάσεων για τον Λαγό

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστική το μέλλον του Τάσου Λαγού στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα παίκτη να απαντά στην πρόταση που του έχει καταθέσει το «τριφύλλι».

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστική το μέλλον του Τάσου Λαγού στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα παίκτη να απαντά στην πρόταση που του έχει καταθέσει το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να συναντηθεί πριν την έναρξη της προπόνησης των «πράσινων» με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών, έως το 2017. Μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τον παίκτη να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε στις τάξεις του Παναθηναϊκού αισιοδοξία, πως ο παίκτης θα απαντήσει θετικά και θα παραμείνει στο «τριφύλλι», όμως οι τελευταίες αναβολές στην απάντησή του, έχουν περιπλέξει τα πράγματα. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θεωρούν πως ο Λαγός θα απαντήσει τελικά θετικά και θα παραμείνεις την ομάδα, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, δύσκολο φαίνεται πως είναι να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την Ίντερ, για τον Πάτρικ Όλσεν. Ακόμα και αν ο Λαγός απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων», οι ιθύνοντες της ομάδας δε φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη στο ρόστερ, όπως φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.