Βελλής: “θέατρο για Oscar”

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής με δήλωση του στο επίσημο site του συλλόγου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλονή αναφέρθηκε στη διαιτησία του κ. Σπάθα, ενω έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδος του.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής με δήλωση του στο επίσημο site του συλλόγου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλονή αναφέρθηκε στη διαιτησία του κ. Σπάθα, ενω έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδος του. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βελλή:
«Θέλω πρώτα από όλα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που αγωνίστηκαν σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα με παίκτη λιγότερο και όχι μόνο δε λύγισαν αλλά διεκδίκησαν “στα ίσια” και την νίκη.

Ο Απόλλων ξέρει να χάνει μέσα στο γήπεδο και να δίνει συγχαρητήρια στον νικητή, το έχει αποδείξει πολλές φορές. Όταν η σημερινή αντίπαλος μας Καλλονή μας κέρδισε στη Ριζούπολη και μάλιστα με 3 γκολ μόνο συγχαρητήρια τους μοιράζαμε. Σήμερα όμως είδαμε τον αμυντικό της να κάνει θέατρο για Oscar στην αποβολή του Δεληζήση, σε φάση που σαν αυτή βλέπουμε δεκάδες σε κάθε αγώνα. Κρίμα.

Η ΠΑΕ θα υποβάλει αίτημα – έκκληση στην ΚΕΔ να μην ξανα ορίσει τον Σπάθα σε αγώνα του Απόλλωνα. Ούτε σαν τέταρτο διαιτητή. Με αυτή τη πράξη της πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μας στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος. Η εντύπωση που έχουμε για αυτόν περιγράφηκε άριστα από τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα των οπαδών μας.

Τελειώνω λέγοντας πως έχω τονίσει πολύ έντονα στους ποδοσφαιριστές μου ότι πρέπει να σέβονται τον διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα, ότι και αν αυτός κάνει. Είμαι ευχαριστημένος που το έκαναν και σήμερα, ξέρω ότι αυτό που τους ζητώ μερικές φορές δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές τους. Τους ζητώ όμως να παραμείνουν έτσι στη συμπεριφορά τους γιατί έτσι αρμόζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.