Αμπέντ: «Είμαστε μέσα στους στόχους μας» (video)

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι με τον Πλατανιά όπως δήλωσε ο Μεντί Αμπέντ με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova, «Παίζουμε Ελλάδα».

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι με τον Πλατανιά όπως δήλωσε ο Μεντί Αμπέντ με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova, «Παίζουμε Ελλάδα». Ο μέσος των «πράσινων» δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γκολ που πέτυχε και τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

«Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί. Κάναμε ό, τι έπρεπε, δεν αποδώσαμε καλά αλλά στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι αντέχουμε», είπε αρχικά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Για τη Λεωφόρο, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που τα πάω καλά στο γήπεδό μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω ένα ακόμη γκολ».

Για το γκολ που πέτυχε, σχολίασε: «Είδα τον Κλωναρίδη να μπαίνει στην περιοχή, ήθελα να πάω στο πρώτο δοκάρι αλλά είχε τη θέση ο Μπεργκ οπότε έφυγα για το δεύτερο δοκάρι, ήρθε σε εμένα η μπάλα, σούταρα και μπήκε το γκολ».

Σχετικά με τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Μου αρέσει να παίζω πίσω από τον επιθετικό, είναι η αγαπημένη μου θέση».

Για τα σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε: «Δε γνωρίζω καλά να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν μέτριοι αλλά σκοράραμε, στο δεύτερο κρατήσαμε το αποτέλεσμα, παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάζουμε μπροστά».

Σε ότι αφορά το Κύπελλο και τα πλέι-οφ, τόνισε: «Σήμερα όλα είναι ανοιχτά, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Είμαστε μια νέα ομάδα, μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.