Τριανταφυλλόπουλος: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς» (video)

Τους τρεις βαθμούς της νίκης και την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου θα πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός για τη συνέχεια όπως δήλωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στην κάμερα του novasports μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης και την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου θα πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός για τη συνέχεια όπως δήλωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στην κάμερα του novasports μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

«Κρατάμε τους σημαντικούς τρεις βαθμούς που τους έχουμε ανάγκη για τη συνέχεια και το δεύτερο ημίχρονο. Πετάμε το πρώτο όπου ήμασταν κακοί. Παρόλα αυτά ακόμη και στην κακή μας ημέρα δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Για το πώς εξηγεί το νωθρό ξεκίνημα: «Χάναμε εύκολα τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε αντεπιθέσεις και οι εναλλαγές στο ρυθμό να είναι πολύ επίπονες. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά εμείς επιβάλλαμε το δικό μας ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τη μπάλα και «παγώναμε» το ρυθμό. Στο τέλος δείξαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού: «Όπως έχω ξαναπεί είναι να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα στα πλεί οφ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί: «Είναι μια δύσκολη ομάδα και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε σοβαροί και μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Λέμε ότι η κλήρωση είναι εύκολη αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε».

Για την προσωπική του απόδοση: «Όσο παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου πιστεύω ότι θα γίνομαι καλύτερος. Δουλεύω στις προπονήσεις υπό τις συμβουλές του κ. Αναστασίου και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι ακόμη καλύτερος».

Όσο για το νέο του λουκ σχολίασε: «Δεν μου άρεσαν τα πολλά μαλλιά και έπρεπε κάτι να κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.