Γουνδουλάκης: «Ήμασταν καλοί, αλλά δεν πήραμε τίποτα» (video)

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports υποστήριξε πως ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε αρκετά καλός κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, που ήταν και ο στόχος του.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports υποστήριξε πως ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε αρκετά καλός κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, που ήταν και ο στόχος του.

«Ο Πλατανιάς ήταν άλλη ομάδα αλλά δεν πήραμε τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και πρέπει να μας προβληματίσει αυτό. Σίγουρα κόντρα στον ΟΦΗ δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Τώρα με τον Παναθηναϊκό ήμασταν αλλαγμένοι αλλά δεν πήραμε τίποτα και αυτό είναι το σημαντικό. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να παίρνουμε πόντους και σήμερα δεν πήραμε», δήλωσε αρχικά ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Για το αν έλειπε η τύχη από τον Πλατανιά: «Σίγουρα ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε ευκαιρίες αλλά όπως είπα και πριν δεν πήραμε τίποτα. Και όταν δεν παίρνεις τίποτα από τέτοια παιχνίδια είναι κρίμα. Από την άλλη όμως, πρέπει να μας προβληματίσει έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν πρέπει να βάζουμε το κεφάλι κάτω. Έχουμε 13 παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν σώθηκε και καμία ομάδα δεν έπεσε 13 παιχνίδια πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Πρέπει  να είμαστε πιο ενωμένοι γιατί εμείς φέραμε την ομάδα τόσο χαμηλά και εμείς πρέπει να την
ανεβάσουμε ξανά».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καζναφέρης δήλωσε: «Κάθε ομάδα πρέπει να παρουσιάζεται έτοιμη και δυνατή για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Δεν μου λέει εμένα κάτι ότι η ομάδα πήγε καλά. Όπως είπε και ο Φανούρης πρέπει να παίρνουμε κάτι από κάθε παιχνίδι. Είμαστε χαμηλά και πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε πόντους».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Ήμασταν άτυχοι σε μία στιγμή και φάγαμε το γκολ. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι  και το σκορ είναι πλασματικό. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός το γκολ».

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα, που αν της δώσεις χώρο θα σου κάνει και δεύτερο γκολ. προσπαθήσαμε να είμαστε κλειστοί στην άμυνα προκειμένου να διεκδικήσουμε έστω και το 1-1. Δεν μπορούμε να ανοιχτούμε σε έναν τέτοιο Παναθηναϊκό, ο οποίος στην αντεπίθεση είναι πολύ καλός».

Για τη συνέχεια: «Έχουν μείνει αρκετά παιχνίδια ακόμη και πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε για να μαζέψουμε πόντους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.