Παπαδόπουλος: «Να κερδίζει η ομάδα» (video)

Ο σκόρερ της νίκης του Ατρόμητου Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε πως σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε για το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ.

Ο σκόρερ της νίκης του Ατρόμητου Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε πως σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε για το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ.

Οι δύο παίκτες του Ατρόμητου μίλησαν μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

Για την εικόνα του ματς: «Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις και πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Τρέξαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και γι’ αυτό κάναμε φάσεις. Ο αντίπαλος πιο πολύ περίμενε. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο πιο κουρασμένοι, ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος. Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά κάτσαμε λίγο πιο πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».

Για την επιστροφή του Ατρόμητου στα γκολ: «Είχαμε να σκοράρουμε δύο εβδομάδες και αυτό πάντα παίζει ρόλο. Μέχρι να έρθει το πρώτο υπάρχει δυσκολία και αυτό φάνηκε». 

Για το αν μπορεί να ξεπεράσει την περσινή προσωπική επίδοση των 11 γκολ: «Εγώ κοιτάω να κερδίζει η ομάδα κάθε παιχνίδι. Το βάζω εγώ και χαίρομαι πολύ, το βάζει άλλος, χαίρομαι το ίδιο. Να κερδίζει η ομάδα, το παν είναι η ομάδα».

Για τη συνύπαρξη με Καραμάνο και Ναπολεόνι: «Ο προπονητής ξέρει. Σε παιχνίδια όπως αυτό που οι ομάδες έρχονται και κλείνονται στην έδρα μας, πάντα μας βοηθάει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε πιο πολλές λύσεις. Σήμερα πήγαμε πολύ καλά και οι τρεις και ο Ούμπι, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία και κάναμε πολύ καλές ενέργειες».

Για το αν στο β’ μέρος τους πέρασε από το μυαλό το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Από αύριο».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης επί του Ολυμπιακού: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε. Από εκεί και πέρα δύο παιχνίδια είναι, ξέρουμε με ποιον παίζουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Γιαννούλης: «Όνειρό μου το Μουντιάλ»

Ο αριστερός μπακ Κώστας Γιαννούλης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη, ενώ μίλησε για την τακτική που ακολουθεί αλλά και το όνειρο συμμετοχής στο Μουντιάλ. Αναλυτικά:

Για την εικόνα του αγώνα: «Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Όντως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πολύ καλή απόδοση. Στο δεύτερο δεν συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, πιστεύω μας βγήκε η κούραση, αλλά ελέγξαμε στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του και δεν κινδυνεύσαμε. Απλά όταν το σκορ είναι 1-0 μέχρι το τελευταίο λεπτό αγχώνεσαι γιατί η ισοφάριση μπορεί να έρθει από το πουθενά».

Για την επιστροφή στα γκολ και αν βάρυνε η δυστοκία των προηγούμενων αγωνιστικών: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα, λύθηκαν τα πόδια μας και κατά τη γνώμη μου αξίζαμε περισσότερα γκολ με τις τελικές που είχαμε. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, δεν έχει σημασία, σημασία έχει το τρίποντο που πήραμε».

Για το αν η εμφάνιση του πρώτου μέρους αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια: «Σίγουρα ήταν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό γιατί έρχεται ένας πολύ δύσκολος μήνας με Κύπελλο και πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν στο β’ σκέφτονταν το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν το νομίζω, όταν είσαι επαγγελματίας δεν μπορείς να σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι. Δεν είχε κριθεί το παιχνίδι, ήταν 1-0. Πιστεύω μας βγήκε η κούραση, όχι κάτι άλλο».

Για το αν υπήρχε εντολή για ανάπτυξη από την αριστερή πλευρά: «Έχω οδηγίες από τον προπονητή να ανεβαίνω πιο ψηλά, έχω την ελευθερία στο να ανεβώ και όταν έχω δυνάμεις προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και στο επιθετικό κομμάτι».

Για το αν ο χαφ που αγωνίζεται μπροστά του κλείνει στον άξονα για να του δίνει όλη την πλευρά: «Όντως έτσι είναι, με βοηθάει ο χαφ που είναι μπροστά όπως ο Καραμάνος και ο Μπρίτο, μου δίνουν χώρο ώστε να μπορέσω να βγω στην πλάτη της άμυνας».

Για το αν κάνει όνειρα για Μουντιάλ: «Όνειρο είναι για κάθε ποδοσφαιριστή να τον καλέσει ο κύριος Σάντος στο Μουντιάλ. Προσπαθώ μέσα από την ομάδα μου να κάνω καλές εμφανίσεις και αν αξίζω να με καλέσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.