Παράσχος: «Στο πρώτο χάρηκα πολύ» (video)

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ πως στο πρώτο ημίχρονο χάρηκε πολύ την ομάδα του, ενώ ικανοποιημένος από την εμφάνιση δήλωσε και ο υπηρεσιακός του ΠΑΣ Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ πως στο πρώτο ημίχρονο χάρηκε πολύ την ομάδα του, ενώ ικανοποιημένος από την εμφάνιση δήλωσε και ο υπηρεσιακός του ΠΑΣ Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου τώρα στρέφει το βλέμμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολη νίκη, παρ’ όλο που έπαιξε πολύ κλειστά ο αντίπαλος. Στο πρώτο μέρος χάρηκα πολύ την ομάδα, είχαμε μια ψυχραιμία, καλή κυκλοφορία, συνδυασμούς, τελικές, αλλά ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Κινδυνεύσαμε μία φορά με τον Ιλιτς, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είδα αυτό που ήθελα», τόνισε αρχικά ο Παράσχος και συνέχισε:

«Στο δεύτερο δεν ρίσκαρε ο αντίπαλος, παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτο, αγχωθήκαμε, ήταν βασανιστικό και για εμάς και για τον κόσμο, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε. Να δούμε τι προβλήματα έχουμε για την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό, μήπως τα ξεπεράσουμε. Ο Καραμάνος μπορεί να παίξει και στα άκρα και μπορούμε να ρισκάρουμε και να παίξουμε έτσι και με τους δύο φορ, από τη στιγμή που είναι καλά».

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε: «Βλέπουμε παίκτες, κάτι περιμένουμε και μέχρι την τελευταία στιγμή βλέπω να παιδευόμαστε».

Γεωργουλόπουλος: «Κατάθεση ψυχής οι παίκτες»

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος στην αντίπερα όχθη ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες του, αν και όχι από το αποτέλεσμα.

«Ήρθαμε να παίξουμε εναντίον μιας ποιοτικής ομάδας, που έχει πλεονεκτήματα στον κενό χώρο. Δέσαμε την αμυντική μας γραμμή, ήμασταν καλοί στο ένας εναντίον ενός, αλλά αδρανήσαμε ένα δεκάλεπτο και από μια λάθος μετατόπιση της άμυνας δεχτήκαμε το τέρμα. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να γυρίσουμε το ματς», είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ και συμπλήρωσε:

«Σήμερα οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής, με εμφανίσεις σαν αυτές δεν φοβόμαστε τίποτα. Πιστεύουμε σε αυτούς, ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είμαι στρατιώτης του ΠΑΣ, έχω αγαπήσει τα παιδιά, τους ανθρώπους και τον κόσμο. Όποιο πόστο και να μου δοθεί θα κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΣ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.