Κρητικός: «Θα ανακάμψουμε» (video)

Σίγουρος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα εμφανίστηκε ο Τάσος Κρητικός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Σίγουρος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα εμφανίστηκε ο Τάσος Κρητικός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν ήρθαμε να παίξουμε μόνο επίθεση, αυτή ήταν η τακτική μας, να «χτυπήσουμε» στις αντεπιθέσεις. Δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά τι να κάνουμε, συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Κρητικός.

Για το αν αισθάνονται πίεση σχετικά με την παραμονή: «Το σημαντικότερο είναι το κομμάτι της ψυχολογίας γιατί προερχόμαστε από τέσσερις ήττες. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και πιστεύω θα ανακάμψει. Σήμερα δείξαμε σημάδια βελτίωσης και στις επόμενες αγωνιστικές ελπίζω να πάρουμε και τους βαθμούς που θέλουμε. Αυτή η εβδομάδα πέρασε χωρίς προπονητή, με τον βοηθό μας, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε. Πλέον κοιτάμε να ανασυγκροτηθούμε και να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Ευριπίδης Γιάκος δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία καλή και ποιοτική ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Εμείς προσπαθήσαμε να «χτυπήσουμε» στην αντεπίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε και είχαμε και μία ευκαιρία με τον Τσουκαλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βγήκαμε μπροστά, αλλά…».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Δεν είναι ότι καλύτερο να αλλάζει ο προπονητής αλλά αυτό έγινε και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Σήμερα μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, όπως παλιά και ματώσαμε για τη φανέλα, παρόλο που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν ανησυχούν για την παραμονή: «Θα κοιτάξουμε να παίξουμε όπως σήμερα με πάθος και πιστεύω ότι θα σώσουμε την κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.