Ρομπέρτο: «Αποτελέσματα και καλό θέαμα»

Τις εξαιρετικές επιδόσεις του Ολυμπιακού στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού σχολιάζει ο Ρομπέρτο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

Τις εξαιρετικές επιδόσεις του Ολυμπιακού στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού σχολιάζει ο Ρομπέρτο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Παράλληλα, ο Ισπανός γκολκίπερ μιλάει για την απόδοσή του, αλλά και για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Όσο για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ρομπέρτο εμφανίζεται αισιόδοξος:
 
«Ναι, πιστεύω πως είμαστε μία ομάδα η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε μία ομάδα η οποία έχει δημιουργηθεί για αυτό το λόγο, για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες μετέχουμε, με αποτελεσματικό τρόπο. Είμαστε, λοιπόν, μία ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα. Επίσης, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή και στις τρεις διοργανώσεις. Και όπως ξέρουμε πολύ καλά, πρέπει να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στο σημαντικό παιχνίδι που έρχεται».
 
Με δημοσίευμα της στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA αναδεικνύει τις επιδόσεις του Ολυμπιακού στην άμυνα, καθώς τα έξι γκολ που έχει δεχθεί σε 20 αγώνες πρωταθλήματος είναι τα λιγότερα στην Ευρώπη. Θα ήθελα το σχόλιο σου.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απ’ το γεγονός πως η άμυνά μας λειτουργεί τόσο καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ και πολύ σκληρά για να το πετύχουμε αυτό. Είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που κάνουμε. Και είναι σημαντικό για εμάς στο σημείο που είμαστε να τονίζεται η επίδοσή μας και να αναγνωρίζεται ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών μας στη χρονιά».
 
Για πολλούς σημαντικό μερίδιο των επιτευγμάτων της άμυνας ανήκει σε εσένα. Τι απαντάς;
«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνω. Απλά, σαν επαγγελματίας προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτή τη στιγμή πιστεύω πως σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα έως το τέλος της χρονιάς. Γιατί είναι αλήθεια πως ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα».
 
Η Ξάνθη είναι ο επόμενος αντίπαλός σας. Τι γνωρίζεις για την ομάδα της Θράκης; Να θυμίσω πως εκεί ο Ολυμπιακός γνώρισε πριν από δύο χρόνια την τελευταία του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

«Στο παιχνίδι αυτό θα προσπαθήσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Γνωρίζουμε πως η Ξάνθη είναι μία καλή ομάδα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε πως το επιθετικό κομμάτι της Ξάνθης δουλεύει πολύ καλά. Γνωρίζω κάποιους Ισπανούς παίκτες της Ξάνθης. Από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται. Και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».
 
Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό «σπαταλήσατε» το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύεις ότι δε θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο με την Ξάνθη;
«Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι ένα θέαμα. Σημασία έχει να παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις και να κρατάς το μηδέν στην εστία σου. Αλλά σημασία έχει να προσφέρεις και ένα καλό θέαμα καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.